Hemelvaart

Het Hemelvaartsweekend is weer in aantocht en Hemelvaart is natuurlijk de ideale gelegenheid om er lekker tussenuit  te gaan met het hele gezin. Tijdens Hemelvaart is de kans op mooi weer groot en de natuur staat prachtig in bloei. 

Geniet van alles wat de natuur en de waterrijke omgeving u te bieden heeft en beleef de mooiste momenten samen.

Boek nu een extra lang weekend of een midweek tijdens Hemelvaart op Resort Boschmolenplas en geniet van de rust, de ruimte en de prachtige natuur.

 

Hemelvaart 2018

  • Fietsen en wandeling in de omgeving
  • Lekker shoppen in Roermond
  • Rust, ruimte en natuur
Boek nu

Geniet van wat onze omgeving te bieden heeft!

De omgeving rond Resort Boschmolenplas leent zich uitstekend voor prachtige fiets- of wandeltochten door de natuur,  een fiets of e-bike huurt u eenvoudig bij onze receptie.

Resort Boschmolenplas bevindt zich in het hart van de Limburgse Maasplassen. In onze jachthaven kunt u uw eigen sloep huren en heerlijk gaan varen. U heeft hiervoor geen vaarbewijs nodig!

Tijdens Hemelvaart is er in de omgeving van Resort Boschmolenplas genoeg te beleven, bezoek één van de pretparken in de buurt of een van de vele musea.  

Winkelstad Roermond beschikt over een zeer gevarieerd winkelaanbod: van boetieks in monumentale panden tot Designer Outlet, daarnaast kunt u in een fijne ambiance genieten van een heerlijk kopje koffie, een lekker wijntje of een heerlijke lunch aan een van de velen terrassen.  

Boek een lang Hemelvaartsweekend om volop te kunnen genieten met het hele gezin!  Al onze vakantiewoningen beschikken over een luxe inrichting en een ruime tuin. Daarnaast hebben veel van onze woningen een schitterend uitzicht over de Boschmolenplas.

Bekijk snel onze aanbiedingen voor Hemelvaart!

Hemelvaart 2018

  • Fietsen en wandeling in de omgeving
  • Lekker shoppen in Roermond
  • Rust, ruimte en natuur
Boek nu