Herfst

De herfst is misschien wel één van de mooiste jaargetijden om een heerlijke herfstvakantie te beleven op Resort Boschmolenplas. Geniet van de prachtige herfstkleuren, of een dagje shoppen in Roermond.   

Resort Boschmolenplas ligt in een prachtige omgeving met een grote verscheidenheid aan herfstkleuren in de omringende bossen. De verscheidenheid aan bezienswaardigheden maakt een verblijf op Resort Boschmolenplas tot een onvergetelijke vakantie.

Rondom Resort Boschmolenplas kan men op en rond het water volop recreëren langs de Maasplassen, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Een aanrader is om aan boord te gaan bij een van de rondvaartboten en zo een indruk te krijgen van de Maasplassen en omgeving.

De omgeving is ideaal voor mooie fiets- of wandeltochten. Geniet van prachtig gekleurde herfstbladeren. Er zijn onder andere twee natuurparken, De Meinweg en De Groote Peel, waar u heerlijk kunt recreëren.    

Breng een bezoek aan de authentieke dorpjes Thorn of Wessem,  met hun rijke geschiedenis. Het historisch centrum van Thorn kent een beschermd stadsgezicht. U kunt deelnemen aan themawandelingen onder leiding van een gids of een rondvaart maken door het prachtige Maasplassengebied.

Voor een dagje shoppen kunt u terecht in Roermond, de binnenstad beschikt over een gevarieerd winkelaanbod, vele horecagelegenheden en verschillende monumenten. In het Designer Outlet in Roermond vindt men ruim 200 internationale designerwinkels, met kortingen tot wel 70 procent! Heerlijk om hier tijdens de herfst rond te kunnen dwalen.    

Herfstkorting

  • Geniet van gekleurde herfstbladeren
  • Aan de oevers van de Maas
  • Ideaal voor fiets- of wandeltochten
Boek nu

Herfstkorting

Herfstkorting

  • Geniet van gekleurde herfstbladeren
  • Aan de oevers van de Maas
  • Ideaal voor fiets- of wandeltochten
Boek nu