Kerstvakantie op Resort Boschmolenplas

Volgens ons behoort Kerstmis en de Kerstvakantie tot de leukste en sfeervolste periode op Resort Boschmolenplas. Het is de tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar, maar tegelijkertijd de periode om naar het nieuwe jaar, 2020, te kijken.

In onze ruime vakantiewoningen, met een weidse blik op het kabbelende water, kunt u samenzijn met uw familieleden of met uw vrienden. In volkomen privacy en in een prachtige natuurrijke omgeving kunt u hier samen zijn met uw geliefden en genieten van een onvergetelijke Kerstvakantie. 

In de omgeving is voldoende te doen. U kunt gaan wandelen, fietsen, varen of gewoon een van de nationale parken in de omgeving bezoeken. En wat dacht u van een bezoek aan Roermond of Maastricht? Verrassende en sfeervolle steden in Limburg tijdens dit jaargetij.

In ons uitstekende restaurant kunt u uw kerstdiner bestellen. Wees er echter vroeg bij, want ons kerstdiner is populair! Wij zorgen op ons resort voor de kerstverlichting!

Er gaat natuurlijk niets boven het inluiden van 2020 met de mensen waar u veel om geeft. U begint de avond met een goede maaltijd, gevolgd door het gezamenlijk nuttigen van overheerlijke oliebollen. Vervolgens kunt u dan om 00.00 uur de champagnefles ontkurken en proosten op een goed begin van het nieuwe jaar.

Wilt u de zomer extra relaxed doorbrengen? Boek dan één van onze VIP Wellness villa’s, deze villa’s beschikken over wellness faciliteiten zoals sauna, een zonnebank en een whirpool.

Vier de sfeervolste dagen van het jaar op Resort Boschmolenplas! Wij heten u graag van harte welkom tijdens de Kerstvakantie op ons resort aan de Maasplassen!

Tips kerstvakantie

  • Kerstvakantie aan het water
  • Veel natuur om in te wandelen
  • Echte Limburgse steden in de directe omgeving
  • Bezoek kerstmarkten in de omgeving

Bekijk aanbiedingen