Verrassend Roermond Arrangement

Ga er tijdens uw verblijf op Resort Boschmolenplas lekker een dagje op uit. Geniet in het weekend van een gratis rondvaart door Roermond voor 2 personen. Met deze leuke rondvaart ontdekt u de verrassende stad Roermond op een hele bijzondere manier.

Na de rondvaart heeft u nog voldoende tijd om Roermond verder te ontdekken. In Roermond vindt u diverse historische bezienswaardigheden zoals de Christoffelkathedraal en het oude stadhuis. In de binnenstad zult u veel oude woonhuizen tegenkomen. Zin om lekker te winkelen? U kunt u hart ophalen in het beroemde Designer Outlet, het grootste outlet centrum van Europa.

Vanaf het Resort Boschmolenplas bent u binnen 10 minuten met de auto in Roermond. Ook is Roermond goed te bereiken met het openbaar vervoer, of met een mooie fietstocht. Kortom, geniet van een dagje uit in Roermond tijdens uw verblijf op Resort Boschmolenplas!

Bij het maken van uw boeking kunt u gratis de rondvaart voor 2 personen toevoegen. Dit doet u in de 1e stap bij het maken van de boeking bij het kiezen van de extra’s. Indien u meer tickets wilt kopen dan kunt u terecht bij de receptie.