Zomervakantie op Resort Boschmolenplas

Bent u op zoek naar een onvergetelijke zomervakantie?  Tijdens een zomervakantie op Resort Boschmolenplas beleeft u de mooiste tijd van het jaar!  

Dit jaar is er aan de Boschmolenplas een dagstrand gerealiseerd met een heerlijke ligweide, waar u heerlijk van de zon kunt genieten of een verfrissende duik kunt nemen in het kraakheldere water van de Boschmolenplas.  

Heerlijk barbecueën op uw eigen terras, en genieten van het prachtige uitzicht op één van de vennetjes, de jachthaven of de Boschmolenplas.

Op Resort Boschmolenplas kunt u genieten van de rust, de ruimte en de prachtige natuur.

Bij de jachthaven kunt u uw eigen sloep huren en heerlijk varen over de Limburgse Maasplassen, u heeft hiervoor geen vaarbewijs nodig! De prachtige omgeving rond Resort Boschmolenplas kent vele fiets- of wandeltochten en een fiets of e-bike huurt u eenvoudig bij de receptie.

Resort Boschmolenplas beschikt over 6 verschillende type vakantiewoningen, deze beschikken allemaal over een luxe inrichting en een ruime tuin. Daarnaast hebben veel van onze woningen een schitterend uitzicht over de Boschmolenplas of één van de pittoreske vennetjes.

Dankzij de centrale ligging van Resort Boschmolenplas vindt u in de omgeving vele bezienswaardigheden voor een veelzijdige vakantie in Limburg. De uitgestrekte natuurgebieden en de Maasplassen in de buurt zijn uitermate geschikt voor wandel- en waterliefhebbers. 
Bezoek één van de pretparken of musea in de buurt, of ga een heerlijk dagje shoppen in Roermond of Maastricht.

Kortom, tijdens de zomer ervaart u op Resort Boschmolenplas het ultieme vakantiegevoel.  

Wilt u de zomer extra relaxed doorbrengen? Boek dan één van onze VIP Wellness villa’s, deze villa’s beschikken over wellness faciliteiten zoals sauna, een zonnebank en een whirpool.

U komt toch zeker ook genieten?

Klik hier voor de mooiste zomervakantie aanbiedingen!   

Zomer op Resort Boschmolenplas

  • Dagstrand met ligweide
  • Barbecueën op eigen terras
  • Zwemmen in natuurmeer Boschmolenplas

Bekijk aanbiedingen!