Bij Resort Boschmolenplas kiest u de vakantie die bij u past

Vakantie is de tijd om even helemaal tot uzelf te komen. Dat doet iedereen natuurlijk op zijn eigen manier. Actief of juist rustig aan. Met een groter gezelschap of met z'n tweeën. Met de fiets, met de auto of met de boot. In zomer, voorjaar, winter of herfst. Bij Resort Boschmolenplas kiest u de vakantie die precies bij u past.

Gaat u op vakantie met de hond? Of met uw kleinkinderen? Wilt u vissen? Wandelen, fietsen, sporten, zwemmen, varen of shoppen? Of houdt u meer van rust, cultuur en natuur?

Resort Boschmolenplas biedt u volop mogelijkheden om met volle teugen te genieten van die welverdiende vakantie, waarbij de medior en senior gast onze voornaamste doelgroep is. Ook voor gasten met een zorgbehoefte zijn er mogelijkheden om van een onbezorgde vakantie te genieten. Welk type vakantie u ook zoekt, wij staan graag voor u klaar om ervoor te zorgen dat het u aan niets zal ontbreken.

 

Resort Boschmolenplas biedt u volop mogelijkheden om te genieten van die welverdiende vakantie, waarbij de medior en senior gast onze voornaamste doelgroep is.