Op vakantie met de boot naar Resort Boschmolenplas

Voor bezitters van een boot vormt Resort Boschmolenplas de ideale thuishaven voor een vaarvakantie. Het vakantieresort beschikt over een jachthaven met een boothelling, vaste ligplaatsen en veel vaarwater. Alle gelegenheid dus om onbezorgd te varen op vakantie en prachtige dagtochten over de Maas te maken.

Als bootbezitter wilt u natuurlijk op vakantie varen. Niets zo ontspannend als over het water glijden in uw eigen boot. Genietend op het dek van een goed glas wijn terwijl de zon langzaam in het water zakt. Aan de oevers trekken het Limburgse cultuurlandschap en historische dorpen en steden aan u voorbij. Resort Boschmolenplas is de ideale uitvalsbasis om te genieten van uw boot. Heeft u geen eigen boot, maar wilt u toch een vaarvakantie beleven? Vanuit Jachthaven Boschmolenplas en in de omgeving zijn volop mogelijkheden om een boot te huren, met of zonder vaarbewijs, alleen of met begeleiding.

Voordelen vaarvakantie

  • Direct gelegen aan de Maasplassen
  • Jachthaven open vaarverbinding met Maas
  • Sloepverhuur vanuit de Jachthaven
Boek nu

Thuishaven voor uw vaarvakantie

Varen in Limburg is een bijzondere ervaring. Vanaf Jachthaven Boschmolenplas heeft u toegang tot het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland: De Limburgse Maasplassen. Het gebied bestaat uit 3000 hectare aan grote en kleine plassen, verbonden door de Maas. Een prachtig decor voor varen langs natuurgebieden en pittoreske steden en dorpen. Langs de route vindt u enkele van de best geoutilleerde havens in Limburg.

Ga van boord voor een mooie fiets- of wandeltocht. Voor een bezoek aan één van de historische dorpen en steden langs de vaarroute. Of om te genieten van het rijke culinaire aanbod in de regio. Vanuit de jachthaven kunt u dagelijks boottochten maken naar onder meer het witte stadje Thorn, het pittoreske vestingstadje Stevensweert, de binnenhavens van Wessem en Maasbracht of het levendige Maaseik in België. Bovendien kunt u via de sluizen naar Roermond, Maastricht of Venlo.

Voor wie houdt van varen, heeft Resort Boschmolenplas alles te bieden voor een onvergetelijke vaarvakantie!

Voordelen vaarvakantie

  • Direct gelegen aan de Maasplassen
  • Jachthaven open vaarverbinding met Maas
  • Sloepverhuur vanuit de Jachthaven
Boek nu

Aanbevolen door Resort Boschmolenplas

Jachthaven Boschmolenplas

Jachthaven Boschmolenplas beschikt over circa 100 ligplaatsen waarvan de steigers geschikt zijn voor boten tot 20 meter. Er zijn enkele ligplaatsen voor nog langere boten. De ligplaatsen zijn voorzien van individuele elektra aansluitingen en drinkwateraansluitingen op de steiger. Ook voor de kleinere boten vanaf 6 meter zijn er mooie ligplaatsen beschikbaar.

Sloepverhuur Boschmolenplas

Een dagje er op uit en genieten van Midden-Limburg op zijn mooist. Bij Bootverhuur Boschmolenplas bent u op het juiste adres. De sloepen zijn voorzien van een luxe kussenset, stootwillen, zwemvesten, touwen, een buiskap tegen de wind, en een krachtige maar stille motor. Dit is een ideale sloep om een lekker dagje de Limburgse Maasplassen te verkennen, terwijl u geniet van de rustige omgeving. U heeft geen vaarbewijs nodig.

Sailcenter Limburg

Voor de huur van een zeilboot, motorboot, sloep, kano. Ook voor groepen en cursusen.

Boots Boating

Voor de huur van een luxejacht met bemanning.

Yacht4U

Voor de huur van een luxe speedboot met bemanning.

Aqua Libra Yachtcharter

Voor de huur van een Linssen Yacht.

Linssen Yachts

Voor de koop van een Linssen Yacht.