Op vakantie met uw hond naar Resort Boschmolenplas

Kijkt u al uit naar uw welverdiende vakantie in Limburg? Dan wilt u uw trouwe viervoeter natuurlijk het liefst meenemen. Eindelijk alle tijd om lekker met uw hond te spelen, te wandelen of zwemmen. In Resort Boschmolenplas kunt u gewoon op vakantie met de hond. Hij zal net zo genieten als u, van het ruime, groene vakantieresort en uw comfortabele vakantiewoning met ruime tuin. En in de natuur in de omgeving krijgen zowel baas als hond genoeg beweging.

Voordelen vakantie met uw hond

  • Ruim opgezet
  • Prachtige wandelroutes
  • Vakantiewoningen met ruime tuin
Boek nu

Lange vakantie of weekendje weg met de hond

Uw hond hoort bij het gezin. Waarom zou u dan niet met de hond op vakantie kunnen? Toch is het niet overal zo vanzelfsprekend dat de hond mee op vakantie kan. In Resort Boschmolenplas is uw hond van harte welkom. Voor een lange vakantie of voor een weekendje weg met de hond. Ons vakantieresort biedt voldoende ruimte om te wandelen met uw hond. En in de directe omgeving bevinden zich een aantal natuurgebieden met prachtige wandelroutes. Zoals de Lange Vlieter en de Beegderheide. Bij het inchecken ontvangt u een wandelroutekaart.  

Voordelen vakantie met uw hond

  • Ruim opgezet
  • Prachtige wandelroutes
  • Vakantiewoningen met ruime tuin
Boek nu

Vakantie in Limburg: genieten voor mens en dier

Vakantieresort Boschmolenplas is de ideale bestemming voor een vakantie of een weekendje weg met de hond. U bespaart uw trouwe metgezel een lange en stressvolle reis en speciale inentingen die mogelijk nodig zijn voor een vakantie naar het buitenland. Na hooguit een paar uur in de auto heeft hij er volop de ruimte om zich heerlijk uit te leven in de omliggende natuurgebieden en langs de Maasplassen in Midden Limburg.

Op vakantie in Limburg met de hond? In een vakantiewoning in Resort Boschmolenplas kan hij gewoon mee op vakantie. Geef bij de boeking wel even door dat uw hond mee op vakantie gaat.