Vissen aan de Boschmolenplas tijdens uw vakantie op Resort Boschmolenplas

Op visvakantie in Limburg? Resort Boschmolenplas is een vakantieresort met viswater direct voor de deur van uw vakantiewoning. Aan de kraakheldere Boschmolenplas, met allerlei soorten vis, zult u als visser op vakantie zeker in uw element zijn. Hier kunt u naar hartelust vissen, direct vanaf de waterkant of vanuit een boot. In een prachtige, natuurlijke omgeving met behalve het rijke water van de Boschmolenplas, ook vele uitstekende visplekken in de omgeving om te ontdekken.

Onder het wateroppervlak van de Boschmolenplas bevindt zich een zee van leven. In 30 jaar tijd is de plas uitgegroeid tot een rijke bron van inheemse flora en fauna. Met een grote variëteit aan vissoorten waaronder baars, snoek, snoekbaars, zonnebaars, steur, paling, pos, karper, blankvoorn, zoetwaterkwallen en kreeft. De afwisseling van ondiepe en diepere gedeeltes, scherpe taluds en grote plantenvelden maken de Boschmolenplas tot een bijzonder vruchtbare plek voor uw visvakantie in Limburg. De benodigde visvergunning kunt u aan de receptie verkrijgen.

Voordelen visvakantie

  • Vissen vanuit de tuin van uw vakantiewoning
  • Natuurmeer Boschmolenplas
  • Visvergunningen bij de receptie
Boek nu

Uw vakantiewoning aan het viswater: dat is pas ontspannen vissen!

Als u op visvakantie gaat, wilt u natuurlijk het liefst een vakantiewoning aan het viswater huren. In Resort Boschmolenplas beschikt u over een vakantiewoning of villa aan het viswater. U kunt dus direct vanaf uw eigen vakantiewoning aan het viswater uw hengel uitwerpen. Of u nu houdt van witvissen, of vist op karper of roofvissen: op Resort Boschmolenplas kunt u uw vissershart ophalen.

Voordelen visvakantie

  • Vissen vanuit de tuin van uw vakantiewoning
  • Natuurmeer Boschmolenplas
  • Visvergunningen bij de receptie
Boek nu

Een vakantiewoning aan het viswater huren

Resort Boschmolenplas biedt verschillende vakantiewoningen aan het viswater te huur. Wilt u op vakantie vanaf uw eigen tuin kunnen vissen? Geef bij uw boeking dan door dat u op visvakantie gaat.

'Veel mooier wordt het niet', schreef Hengelsporthuis.com in een recensie over visvakanties in Resort Boschmolenplas.