Geniet van de herfst op Resort Boschmolenplas

De herfst is misschien wel één van de mooiste jaargetijden om een heerlijke vakantie te beleven op Resort Boschmolenplas. Resort Boschmolenplas ligt in een prachtige omgeving met een grote verscheidenheid aan herfstkleuren in de omringende bossen. Boek nu uw herfstvakantie verblijf al vanaf € 320 voor 4 personen. 

De vele bezienswaardigheden maken een verblijf op Resort Boschmolenplas tot een onvergetelijke herfstvakantie. Of u nu een verblijf zoekt voor samen, met vrienden of met de hele familie Resort Boschmolenplas heeft altijd een geschikte vakantiehuis. Geniet van een verblijf in de herfst op Resort Boschmolenplas. 

Breng uw herfstvakantie door op Resort Boschmolenplas: 

  1. Verblijf in luxe vakantiehuizen
  2. Verblijf een week, midweek of een weekeinde
  3. Direct gelegen aan de Maasplassen
  4. Omringd door een prachtige kleurrijke omgeving
  5. Verscheidenheid aan bezienswaardigheden zoals Roermond, Thorn of Wessem
  6. Prachtige fiets- en wandelroutes
 
 

Bezienswaardigheden nabij Resort Boschmolenplas

Rondom Resort Boschmolenplas valt er genoeg te beleven. Zo vindt u hier de Maasplassen, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Een aanrader is om aan boord te gaan bij een van de rondvaartboten en zo de omgeving te ontdekken. 

Geniet van prachtig gekleurde herfstbladeren tijdens een mooie fiets- of wandeltocht. Er zijn onder andere twee natuurparken, De Meinweg en De Groote Peel.    

Breng een bezoek aan de authentieke dorpjes Thorn of Wessem. Het historisch centrum van Thorn kent een beschermd stadsgezicht. U kunt deelnemen aan themawandelingen onder leiding van een gids.

Voor een dagje shoppen kunt u terecht in Roermond, de binnenstad beschikt over een gevarieerd winkelaanbod, vele horecagelegenheden en verschillende monumenten. In het Designer Outlet in Roermond vindt u ruim 200 internationale designerwinkels, met kortingen tot wel 70 procent! Heerlijk om hier tijdens de herfst rond te kunnen dwalen.    

Boek nu uw herfstvakantie