Luxe, Exclusiviteit en Service

Voor gasten die op zoek zijn naar een luxe vakantie selecteert Resort Boschmolenplas het beste wat het resort en de omgeving te bieden heeft. Het resort en de omgeving leent zich uitstekend voor een luxe vakantie aan het water in Limburg. De ambiance van onze luxe villa’s (vip wellness villa & vip waterzicht villa) in combinatie met de Jachthaven en Restaurant Boschmolenplas staat garant voor een luxe vakantiebeleving.

Boek nu

Exclusieve service op maat

Resort Boschmolenplas kan u in samenwerking met een aantal geselecteerde partners een breed pakket aan concierge diensten aanbieden. Denkt u aan een privé transfer met een eigen chauffeur, een personal shopper, private dining, een boot met bemanning.

Ook voor groepen en speciale evenementen zoals een bruiloft, een bedrijfsfeest of VIP Event helpt Resort Boschmolenplas u graag verder met een voor u passend voorstel. 

U geeft aan wat uw wensen en behoeftes zijn. En wij doen ons uiterste best om dit voor u te organiseren. Informeert u naar de mogelijkheden en wij maken graag een op maat voorstel voor u.

Aanbevolen door Resort Boschmolenplas

Resort Boschmolenplas werkt samen met YourPersonal, een bedrijf dat is gespecialiseerd in het aanbieden van luxe concierge diensten.