Een recreatiewoning kopen op Resort Boschmolenplas

Ontsnappen aan de dagelijks sleur, lekker met de familie in eigen land op vakantie wanneer je maar wilt, of een investering met goede  verhuurmogelijkheden via de eigen verhuurorganisatie!

Een tweede woning in Limburg, gelegen aan de Maasplassen in een oase van rust op slechts tientallen kilometers ten noorden van de dynamiek in Maastricht en ten oosten van Eindhoven, luttele kilometers van de bisschopsstad Roermond met het grootste outlet – center van Nederland en op loopafstand van het witte stadje Thorn. 
Het Resort wordt omgeven door water, een open vaarverbinding naar de Maas, jachthaven en de plas waarnaar het resort is vernoemd de Boschmolenplas een groot meer met een eigen natuurlijke bron, wat zorgt voor kristalhelder water. De Boschmolenplas is een van de mooiste duik- en vislokaties in Nederland, er is tevens een duikschool. Resort Boschmolenplas beschikt over een grootte diversiteit aan woningen, zo zijn er 9 verschillende type woningen. 

De recreatiewoningen zijn allen gebouwd met eerlijke en duurzame materialen en gelegen op eigen grond. 
Wonen aan de haven of aan de Boschmolenplas (Waterwoning/Havenwoning), tot rust komen in het groen en aan het ven (Boswoning/ Ven woning/Parkwoning/Tuinvilla) of genieten van een luxe villa met wellness (VIP Wellness Villa/VIP Waterzicht Villa). 

Geen zin om te koken? Op Resort Boschmolenplas bevind zich tevens een kwalitatief  restaurant, gevestigd in een architectonisch fraai gebouw. Het restaurant is gelegen tussen enerzijds de jachthaven met open vaarverbinding en anderzijds het kristalheldere water van de  Boschmolenplas.

Mocht u interesse hebben in de koop van een magnifieke recreatiewoning op Resort Boschmolenplas, neem dan vrijblijvend contact op met Marcel Haemers, m.haemers@ruijters.nl of 06 111 89 854 om de mogelijkheden te bespreken en/of te bezichtigen.

Vereniging van Eigenaars (VvE) Maaspark Boschmolenplas

Alle eigenaren van de momenteel 238 recreatiewoningen te Resort Boschmolenplas zijn lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE) Maaspark Boschmolenplas.  De VvE Maaspark Boschmolenplas werd opgericht bij notariële akte op negenentwintig januari 2002.

Als eigenaar van een recreatiewoning te Resort Boschmolenplas betaalt u parkbijdrage aan de VvE Maaspark Boschmolenplas. 
Vanuit de parklasten verzorgt de VvE Maaspark Boschmolenplas  o.a. de volgende zaken; Onderhoud groen, onderhoud mandelige parkeigendommen (zoals speeltoestellen, fitnesstoestellen, ingang), beveiliging, afval, huur receptie, tv signaal Ziggo, beheerorganisatie en personeel. 

Een eigenaar draagt zelf zorg voor het onderhoud van de woning alsmede de kosten voor de verzekeringen en belasting aanslagen.  Bij eigen gebruik komen de kosten van internet, energieverbruik en CV onderhoud voor rekening van de eigenaar, waar dit bij verhuur ten laste van de verhuurpool komt.

Tijdens de ALV presenteert het bestuur minimaal eenmaal per jaar haar beleid en financiën aan haar leden, waarin iedere woning 1 stem vertegenwoordigd.

Het VvE beheer is door de VvE Maaspark Boschmolenplas uitbesteed aan M2RedBeech

Verhuur door bemiddeling van de Stichting Verhuur Maaspark Boschmolenplas

Een eigenaar van een recreatiewoning op Resort Boschmolenplas heeft de keuze om de woning te verhuren. Momenteel worden 130 van de 238 recreatiewoningen te Resort Boschmolenplas verhuurd. De verhuur van uw recreatiewoning dient plaats te vinden door bemiddeling van de Stichting Verhuur Maaspark Boschmolenplas. Hierdoor wordt u volledig ontzorgt en loopt het verhuur beheer en management via het aanwezige parkmanagement (Receptie, Technische Dienst, Parkmanager). 

De Stichting Verhuur Maaspark Boschmolenplas werd opgericht bij notariële akte op negen augustus 2010.

Tussen de verhurende eigenaar en de Stichting Verhuur Maaspark Boschmolenplas wordt een verhuurbemiddelingsovereenkomst opgesteld. De eigenaar heeft de keuze uit verhuur middels de 100% pool (geen eigen gebruik) of verhuur middels de recreatieve pool (maximaal 6 weken per jaar eigen gebruik, waarvan maximaal 2 weken in vakantieperioden). Vanuit het pool systeem wordt ook renovatie (refit) gefinancierd. Aan de verhurende eigenaar wordt maandelijks het verhuur rendement uitgekeerd.

Het bestuur van de Stichting Verhuur Maaspark Boschmolenplas presenteert eenmaal per jaar haar beleid en financiën aan de verhurende eigenaren tijdens een deelnemersvergadering. 

Het beheer van de verhuur is door de Stichting Verhuur Maaspark Boschmolenplas uitbesteed aan M2Redbeech.