Vuurwerkvrij Vakantiepark Limburg: welkom bij Resort Boschmolenplas!

U kent het vast wel; uw hond ligt binnen in de kamer te bibberen van de angst terwijl iedereen buiten flink vuurwerk aan het afsteken is. Hierdoor heeft u zelf niet alleen een gespannen en onprettige jaarwisseling, ook uw trouwe viervoeter heeft het hier erg moeilijk mee. Zelfs weken na het vuurwerk zit de angst er soms nog flink in. Geniet daarom van een zorgeloze vakantie bij het vuurwerkvrije en huisdiervriendelijke resort Boschmolenplas in Limburg!

Boek uw knalvrije jaarwisseling bij Boschmolenplas

Waarom Resort Boschmolenplas?

  • Vuurwerkvrij vakantiepark
  • Huisdieren zijn welkom
  • Rustig gelegen in de natuur

Vuurwerkvrije jaarwisseling in Limburg

Een vuurwerkvrije jaarwisseling zorgt niet alleen voor veel rust bij u uzelf, ook uw huisdier zal u dankbaar zijn. Vaak zijn honden erg gevoelig voor de harde klappen van het vuurwerk, waardoor ze een erg onprettige jaarwisseling beleven. Bij vakantiepark Boschmolenplas is dat vanaf nu verleden tijd. Hier geniet u in alle rust van een prettige vuurwerkvrije vakantie met familie en vrienden.

De accommodaties op het vakantiepark zijn ruim van binnen en van alle gemakken voorzien, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en alles voorhanden is voor een aangenaam verblijf. Denk bijvoorbeeld aan een gezellig ingerichte woonkamer, comfortabele slaapgedeeltes, een eigentijdse badkamer en compleet uitgeruste keuken. Uiteraard beschikken alle vakantiehuizen ook over een ruime tuin voorzien van tuinmeubilair. Uw hond kan hier dus ook heerlijk genieten van de rust, ruimte en lekker zijn benen strekken.

Boek uw verblijf op ons resort
 

Hét vakantiepark voor uw huisdier

Resort Boschmolenplas in Limburg is een huisdiervriendelijk vakantiepark. Alle huisdieren moeten echter op het park voor de veiligheid wel worden aangelijnd, maar gelukkig zijn er in de omgeving voldoende mogelijkheden om uw hond heerlijk vrij rond te laten lopen. Wat denkt u bijvoorbeeld van natuurgebied de Beegderheide. Dit overzichtelijke natuurgebied is ideaal als u uw hond vrij rond wilt laten lopen. Doordat er veel open vlakten in het natuurgebied liggen, kunt u uw hond ook altijd in het vizier houden. Dit maakt het natuurgebied dan ook ideaal voor lange wandelingen.

Ook natuurgebied de Lange Vlieter staat over het algemeen bekend als een diervriendelijk natuurgebied. Hoewel dit natuurgebied wat dichter beschut is, heeft u ook hier de mogelijkheid om uw hond vrij rond te laten lopen.

Wilt u dus samen met de familie en uw trouwe viervoeter genieten van rust en ruimte tijdens de jaarwisseling, boek dan een vuurwerkvrije vakantie bij vakantiepark Boschmolenplas in Limburg