Erop uit in de omgeving van Resort Boschmolenplas

Resort Boschmolenplas ligt in een bijzondere omgeving. In de directe nabijheid vindt u een grote afwisseling aan landschappelijk schoon en historische dorpen en steden. De uitgestrekte natuurgebieden en Maasplassen zijn een waar eldorado voor wandel- en waterliefhebbers. Dankzij de centrale ligging in Limburg leent Resort Boschmolenplas zich ook uitstekend voor dagtochten door Limburg en de grens over naar België en Duitsland. Het vakantieresort is uw vertrekpunt voor een veelzijdige vakantie in Limburg vol nieuwe ervaringen.

Midden in Limburg tussen de Maasplassen en Natuurgebieden

Midden in Limburg ligt 'het buitenland' met België en Duitsland écht naast de deur. Deze internationale positie en invloed zorgen ervoor, dat Limburgers gewend zijn aan het verlenen van gastvrijheid en maken onze regio als gebied verfrissend anders ten opzichte van de rest van Nederland.

Midden-Limburg staat bekend om zijn veelzijdigheid van schitterende natuurgebieden, overvloed aan cultuur, de prachtige Maasplassen, uitgebreide recreatiemogelijkheden en uitstekende winkel en flaneer mogelijkheden

Dit maakt Midden-Limburg tot een compacte en complete regio voor zowel een weekendje weg of een langer verblijf.

MAASPLASSEN

Het grootse aaneengesloten watersportgebied van Nederland.

NATUURGEBIEDEN

Geniet van de prachtige natuurgebieden en nationale parken langs onbekende oevers, via plassen en vennetjes.

WANDELEN / FIETSEN

Langs het water en door de  karakteristieke weidelandschappen, bossen en uitgestrekte heidevelden.

DORPEN EN STEDEN

Op het terras aan het dorpsplein, flaneren door de stad en genieten van de Limburgse cultuur.

WINKELEN

In Shopping Outlet Centrum Designer Outler Roermond en in de winkelsteden Maastricht, Düsseldorf (DE) en Hasselt (BE).

KUNST EN CULTUUR

Kunst en cultuur is breed vertegenwoordigd in Midden-Limburg en omvat vele facetten, zoals diverse musea, kastelen en kerken.

In de directe nabijheid van Resort Boschmolenplas vindt u een grote afwisseling aan landschappelijk schoon en historische dorpen en steden. De uitgestrekte natuurgebieden en Maasplassen zijn een waar eldorado voor wandel- en waterliefhebbers.