Vissen in Limburg

Houdt u van vissen? Limburg heeft talloze rijke viswateren. Aan de Maasplassen, rivieren, kanalen en beken vindt u de mooiste visplekken. Met vissoorten als karper, snoek, baars, zalm, forel, kopvoorn, sneep en barbeel, waarvan sommige zelfs uniek zijn in Nederland. U kunt een visvergunning voor de Boschmoilenplas afhalen bij de receptie. Alvast veel visplezier toegewenst! 

Wat is er mooier dan uw hobby te combineren met een ontspannen vakantie in Limburg? Zoekt u een complete visvakantie? Of zoekt u een mooie plek om een weekend te karpervissen in Nederland? In de omgeving van Resort Boschmolenplas vindt u een grote verscheidenheid aan visplekken. Wie op vakantie gaat om te vissen in Limburg hoeft zelfs het vakantiepark niet af. Het resort ligt namelijk aan de Boschmolenplas: een geliefde visstek vanwege onder meer de afwisseling van diepe en ondiepe gedeeltes en taluds en de grote variëteit aan vissoorten.

Vissen op en nabij het vakantieresort

  • Vakantiewoningen aan het viswater
  • Visrijke omgeving
  • Visvergunning bij de receptie
Boek nu

Karpervissen in Limburg

Liefhebbers van karpervissen komen doorgaans niet met lege handen thuis na een vakantie aan de Boschmolenplas. Gaat u op vakantie met uw partner, familie of vrienden? Terwijl u zich wijdt aan het karpervissen, op de Boschmolenplas of op een andere visstek in de omgeving, hoeft uw reisgezelschap zich niet vervelen. In de prachtige omgeving van het vakantieresort is genoeg te beleven voor een veelzijdige vakantie.

Vissen op en nabij het vakantieresort

  • Vakantiewoningen aan het viswater
  • Visrijke omgeving
  • Visvergunning bij de receptie
Boek nu

Vissen aan de Maasplassen

In Midden-Limburg ligt het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. De talrijke Maasplassen worden aaneengeregen door de Maas en bieden enkele van de mooiste plekken om te vissen in Limburg. Vissen op de Maasplassen kan vanaf een boot of vanaf de waterkant.