Resort Boschmolenplas | vakantiehuizen aan de Maasplassen

Op vakantie met de boot naar Resort Boschmolenplas

Voor bezitters van een boot vormt Resort Boschmolenplas de ideale thuishaven voor een vaarvakantie. Het vakantieresort beschikt over een jachthaven met een boothelling, vaste ligplaatsen en veel vaarwater. Alle gelegenheid dus om onbezorgd te varen op vakantie en prachtige dagtochten over de Maas te maken.

Als bootbezitter wilt u natuurlijk op vakantie varen. Niets zo ontspannend als over het water glijden in uw eigen boot. Genietend op het dek van een goed glas wijn terwijl de zon langzaam in het water zakt. Aan de oevers trekken het Limburgse cultuurlandschap en historische dorpen en steden aan u voorbij. Resort Boschmolenplas is de ideale uitvalsbasis om te genieten van uw boot. Heeft u geen eigen boot, maar wilt u toch een vaarvakantie beleven? Vanuit Jachthaven Boschmolenplas en in de omgeving zijn volop mogelijkheden om een boot te huren, met of zonder vaarbewijs, alleen of met begeleiding.

Thuishaven voor uw vaarvakantie

Varen in Limburg is een bijzondere ervaring. Vanaf Jachthaven Boschmolenplas heeft u toegang tot het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland: De Limburgse Maasplassen. Het gebied bestaat uit 3000 hectare aan grote en kleine plassen, verbonden door de Maas. Een prachtig decor voor varen langs natuurgebieden en pittoreske steden en dorpen. Langs de route vindt u enkele van de best geoutilleerde havens in Limburg.

Ga van boord voor een mooie fiets- of wandeltocht. Voor een bezoek aan één van de historische dorpen en steden langs de vaarroute. Of om te genieten van het rijke culinaire aanbod in de regio. Vanuit de jachthaven kunt u dagelijks boottochten maken naar onder meer het witte stadje Thorn, het pittoreske vestingstadje Stevensweert, de binnenhavens van Wessem en Maasbracht of het levendige Maaseik in België. Bovendien kunt u via de sluizen naar Roermond, Maastricht of Venlo.

Voor wie houdt van varen, heeft Resort Boschmolenplas alles te bieden voor een onvergetelijke vaarvakantie!