Resort Boschmolenplas | vakantiehuizen aan de Maasplassen

Visvakantie met vrienden in Limburg bij Boschmolenplas

Visvakantie in Limburg met vrienden bij Boschmolenplas 

Vakantiepark Boschmolenplas is een fijne locatie voor een visvakantie in Limburg. De combinatie van een luxueus vakantiepark met verschillende vismogelijkheden in de omgeving maken het een prachtige locatie voor een visvakantie in Nederland met uw vrienden.

Waarom resort Boschmolenplas?

  • Aan de Maasplassen
  • Vismogelijkheden in de buurt
  • Prachtige vakantiehuizen

Heerlijk vissen in Limburg aan de Maasplassen

Natuurlijk staan Limburg en Roermond ook bekend om de Maasplassen. Dit prachtige gebied maakt het voor visliefhebbers een fijne locatie voor een visvakantie in Nederland. U kunt ervoor kiezen een bootje te huren, maar u kunt ook een eigen bootje meenemen. De gemakkelijke verbinding vanuit Resort Boschmolenplas naar de Maasplassen en de Maas zorgen voor genoeg mogelijkheden om te gaan vissen. U hoeft daarbij andere visliefhebbers ook niet in de weg te zitten; er is namelijk ruimte genoeg.

Uw visweekend op ons resort is natuurlijk van alle gemakken voorzien, zodat u zich alleen maar hoeft te focussen op genieten en ontspannen. De verschillende vakantiehuisjes aan het water zijn te boeken voor gezelschappen tot 6 personen, zodat u met al uw vrienden kunt genieten van een ontspannen visvakantie in Limburg. 

Er zijn een aantal regels om rekening mee te houden m.b.t. vissen aan de Boschmolenplas. Zo is nachtvissen niet toegestaan zonder speciale nachtvistoestemming, mag de Boschmolenplas zelf niet met een boot betreden worden en mag er vanaf een groot gedeelte van de oevers van ons vakantiepark slechts 15 meter uit de oever gevist worden. Op de viskaart bij de receptie en op www.visplanner.nl zijn alle geldende sportvisserijregels terug te vinden.