Visvakantie in Limburg met vrienden bij Boschmolenplas 

Vakantiepark Boschmolenplas is de ideale locatie voor een prachtige visvakantie in Limburg. De diverse mogelijkheden in de omgeving zijn een ware droom voor echte visliefhebbers. De combinatie van een luxueus vakantiepark en de unieke vismogelijkheden maken het een prachtige locatie voor een ultieme visvakantie in Nederland met uw vrienden.

 

Of lees eerst meer over vissen bij Resort Boschmolenplas

Waarom resort Boschmolenplas?

  • Aan de Maasplassen
  • Vissen vanuit uw achtertuin
  • Prachtige vakantiehuizen
  • Nabij sfeervolle dorpen en steden
 
 

Heerlijk vissen in Limburg aan de Maasplassen

Natuurlijk staan Limburg en Roermond ook bekend vanwege de Maasplassen. Dit prachtige visgebied maakt het voor elke visliefhebber een geweldige locatie voor een ultieme visvakantie in Nederland. U kunt ervoor kiezen een bootje te huren, maar u kunt ook een eigen bootje meenemen. De gemakkelijke verbinding vanuit de Boschmolenplas naar de Maasplassen en de Maas zorgen voor genoeg mogelijkheden om te gaan vissen. U hoeft daarbij andere visliefhebbers ook niet in de weg te zitten; er is namelijk ruimte genoeg.

Uw visweekend op het vakantiepark met viswater, de Boschmolenplas, is natuurlijk van alle gemakken voorzien, zodat u zich alleen maar hoeft te focussen op het vissen. De verschillende visvakantie huisjes aan het water zijn te boeken voor gezelschappen tot 6 personen, zodat u met al uw vrienden kunt genieten van een ontspannen visvakantie in Limburg. De compleet ingerichte vakantiehuizen beschikken ook over een mooi terras met meubilair, zodat u heerlijk kunnen zitten terwijl u uw vishengel uitgooit.

Er zijn een aantal regels om rekening mee te houden m.b.t. vissen aan de Boschmolenplas. Zo is nachtvissen niet toegestaan zonder speciale nachtvistoestemming, mag de Boschmolenplas zelf niet met een boot betreden worden en mag er vanaf een groot gedeelte van de oevers van ons vakantiepark slechts 15 meter uit de oever gevist worden. Op de viskaart bij de receptie en op www.visplanner.nl zijn alle geldende sportvisserijregels terug te vinden.

Visvakantie Nederland: genieten in Limburg!

In Nederland zijn natuurlijk genoeg mogelijkheden om een leuke visvakantie te beleven. Toch is een visvakantie bij vakantiepark Boschmolenplas werkelijk waar uniek. U vindt namelijk het viswater van Limburg direct voor de deur van uw vakantiehuis. Doordat het visvakantie huisje direct aan het water ligt kunt u dus vanuit uw vakantiehuisje ‘s morgens direct uw vishengel uitgooien om te kijken of de vissen al wakker zijn. Uiteraard is uw hond ook van harte welkom op ons resort, waardoor een visvakantie met hond de vakantie helemaal leuk maakt. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om bij de Boschmolenplas in de jachthaven een bootje te huren. Zo kunt u in alle rust een uitvaren en de voor u beste vislocatie uit kiezen.

Unieke karper visvakantie met vrienden bij Boschmolenplas

In het prachtige heldere water van Boschmolenplas kunt u allerlei soorten vis vinden, waaronder karper, baars, snoek, snoekbaars, zonnebaars, steur, paling, pos, blankvoorn, zoetwaterkwallen en kreeft. De afwisseling van ondiepe en diepere gedeeltes, scherpe taluds en grote plantenvelden maken de Boschmolenplas tot een bijzonder vruchtbare plek voor uw visvakantie in Limburg.

De grote hoeveelheid prachtige karpers in de Boschmolenplas maken dit gebied ook erg geliefd bij fanatieke karper vissers. Vakantiepark Boschmolenplas is dan ook wel de ultieme karper visvakantie van Nederland te noemen! Bent u dus naast een visliefhebber een grootliefhebber van vissen op karpers, dan moet een karpervisvakantie bij dit waterrijke vakantiepark zeker op uw bucketlist te staan. En om het helemaal makkelijk te maken, de benodigde visvergunning kunt u aan de receptie verkrijgen.

🎣 Waar kan ik het beste vissen in Limburg?

U kunt het beste vissen aan de Boschmolenplas, die grenst aan de Maas en de Maasplassen. Er is ruimte genoeg, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken om andere vissers.

🏡 Is het mogelijk om direct vanuit het vakantiehuis te vissen?

Ja dat kan zeker. Bij de luxe vakantiehuizen van resort Boschmolenplas kunt u kiezen voor een vakantiehuis met een ruime tuin met aangrenzend viswater. Zo kunt u direct uw hengel uitgooien nadat u wakker bent geworden. 

🛥️ Kan ik een boot huren bij resort Boschmolenplas?

Om het uw vakantie zo makkelijk mogen te maken kunt u bij de jachthaven van het resort uw eigen boot aanmeren, of kunt u er één huren. Zo vaart u heerlijk zelf over de mooie waterwegen. 

🐟 Waar kan ik allemaal op vissen bij Boschmolenplas?

In het prachtige heldere water van Boschmolenplas kunt u allerlei soorten vis vinden voor de perfecte visvakantie, waaronder karper, baars, snoek, snoekbaars, zonnebaars, steur, paling, pos, blankvoorn, zoetwaterkwallen en kreeft.