Vakantiepark Roermond

Maak kennis met vakantiepark Boschmolenplas. Dit prachtige vakantiepark, gelegen in het hart van de Maasplassen en nabij Roermond, laat u helemaal tot rust komen en de stress uit het dagelijks leven vergeten. De prachtige omliggende natuurgebieden, de vele verschillende wandel- en fietsmogelijkheden en de leuke kindvriendelijke pretparken maken een verblijf op dit prachtige vakantiepark zeker de moeite waard. Daarnaast mag u ook uw trouwe viervoeter meenemen, waardoor de hele familie compleet is en kan genieten van een heerlijke vakantie.

Waarom Resort Boschmolenplas?

  • Prachtige vakantiehuizen
  • Aan de Maasplassen
  • Nabij sfeervolle dorpen & steden

Vakantiepark Roermond: Boschmolenplas aan de Maasplassen

Vakantiepark de Boschmolenplas is een prachtig, natuurlijk gelegen en waterrijk park. Direct grenzend aan de gelijknamige Boschmolenplas, in het hart van de Midden-Limburgse Maasplassen en nabij Roermond, kunnen waterliefhebbers hun hart hier ophalen. Vakantiepark Boschmolenplas is dan ook zeer geschikt als u op zoek bent naar een prachtige visvakantie. De nabijgelegen Boschmolenplas geven u de mogelijkheid om een bootje te huren en deze te gebruiken om te gaan vissen. Zo kunt u ongestoord genieten van alle rust op het meer, terwijl u ook nog eens een grote kans heeft dat er wat gevangen wordt. Ook de aansluiting met de Maas en de Maasplassen bieden genoeg mogelijkheden voor de fervente visliefhebber. Dit alles maakt dit prachtige vakantiepark aan de Maasplassen bij Roermond de ideale bestemming voor een ultieme visvakantie!

Wilt u liever gewoon lekker ronddobberen op het water met de familie dan is dit uiteraard ook gewoon mogelijk. Bij Bootverhuur Boschmolenplas heeft u de mogelijkheid om verschillende soorten boten te huren. Deze boten zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien, zoals een kussenset, stootwillen, zwemvesten en nog veel meer. De stille motor zorgt ervoor dat u ook bij veel wind gemakkelijk uw weg door het water vindt. In de aanliggende jachthaven heeft u tevens de mogelijkheid om uw eigen boot mee te nemen.

 

Maaspark Boschmolenplas Roermond: genieten!

Gaat u liever sightseeën of winkelen, ook dan bieden Roermond en omgeving meer dan voldoende mogelijkheden. Zo is er bij Roermand een prachtige outlet, Designer Outlet Roermond, waar u door een breed scala aan winkels probleemloos de hele dag, met hoge korting, kunt winkelen. Voor de ultieme shopervaring moet je dus in Roermond zijn!

Daarnaast zijn er in de omgeving van Roermond ook voldoende bezienswaardigheden. Wat denkt u bijvoorbeeld van Maastricht, Valkenburg, Düsseldorf en Hasselt. Deze prachtige steden bieden u, met hun rijke historie, gegarandeerd een mooi dagje uit! Gaat u op vakantie met kinderen? Geen probleem! Ook voor uw kinderen is er zowel op vakantiepark Boschmolenplas als in de omgeving voldoende te doen. Op het vakantiepark zijn er verschillende speelplekken voorhanden maar ook het water van de Boschmolenplas of de mogelijkheid om te leren duiken bieden uitkomt! Buiten het vakantiepark zijn Avonturenpark Valdeludo of Toverland in Sevenum leuke bezienswaardigheden voor de kinderen. Een deel van Toverland is binnen, waardoor er ook met slecht weer voldoende te doen is voor uw kinderen.

Kortom, of u nu kiest voor een visvakantie, sightseeing vakantie of vakantie aan het water in alle rust, bij vakantiepark Boschmolenplas vindt u ongetwijfeld alles wat uw zoekt! Boek vandaag nog uw droomverblijf aan het water!