Ruime vakantiehuizen in het prachtige Limburg 

Bent u op zoek naar een luxueus vakantiehuis in Limburg vlakbij verschillende natuurgebieden? Dan moet u bij Resort Boschmolenplas zijn. De vakantiehuizen op dit prachtige resort liggen dichtbij twee grote natuurgebieden, waarbij u de mogelijkheid heeft om ook uw trouwe hond mee op vakantie te nemen. Ook voor u en uw kinderen is er in de omgeving van uw vakantiehuis genoeg te beleven.

Waarom Resort Boschmolenplas

  • Aan de Maasplassen
  • Nabij sfeervolle dorpen en steden
  • Designer outlet Roermond
  • Jachthaven en duikschool
 
 

 

Met de familie een ruim vakantiehuis huren in Limburg

Een vakantiehuis in Limburg zorgt ervoor dat u even helemaal kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur en helemaal tot rust kunt komen. De verschillende natuurgebieden in Limburg bieden u de mogelijkheid om heerlijk te gaan fietsen of te wandelen maar ook voor diverse sportactiviteiten op het water. Verblijft u met een hond, neem deze dan zeker mee naar het natuurgebied Beegderheide, hier kan uw hond heerlijk rondrennen over de vlakte waardoor deze ook een ultieme vakantie beleeft! 

Ook voor uw kinderen is er in de omgeving meer dan genoeg te beleven. Er zijn verschillende pretparken waar u met uw kinderen naartoe zou kunnen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Avonturenpark Valdeludo, Kinderspeeldorp Pee Wee of Toverland in Sevenum. Op deze mooie pretparken zullen uw kinderen zich tijdens de vakantie volop vermaken.

Ontdek Limburg vanuit een vakantiehuis

Daarnaast zorgt de mooie ligging van het Resort Boschmolenplas in Limburg ervoor dat u verschillende grote steden binnen handbereik heeft. Wat dacht u bijvoorbeeld van een historisch bezoek aan Maastricht, waarbij u een mooie fietstocht kunt maken door de eeuwenoude grotten? Ontdek het pittoreske Valkenburg met haar historische stadskern, historische Kasteelruïne en ondergrondse Fluweelengrot. Of beklim de hoogste “berg” van Nederland. Kortom, een vakantie in Limburg heeft mogelijkheden genoeg.

Vakantiehuizen Limburg bij Boschmolenplas

Met de verschillende accommodaties op vakantiepark Boschmolenplas en haar luxueuze inrichting zal het u tijdens uw vakantie aan niets ontbreken. Wat denkt u bijvoorbeeld van een vakantiehuis direct aan het water, met privé wellness faciliteiten als een sauna, whirlpool & zonnebank, waar u ook nog eens mag vissen? Dit zijn maar enkele van de vele voordelen die de luxe vakantiehuizen op het vakantiepark bieden.

In alle accommodaties is het tevens toegestaan om uw hond mee te nemen. De ruime achtertuin bij veel van de vakantiehuizen zorgt ervoor dat u uw hond heerlijk kunt laten rondlopen. Op het vakantiepark zelf is het echter niet toegestaan om uw hond los te laten lopen. Hiervoor zijn de verschillende natuurgebieden in de omgeving een prima oplossing. De Beegderheide biedt u namelijk een overzichtelijk natuurgebied waar u uw hond met een gerust hart rond kunt laten lopen.

Daarnaast heeft u op het bungalowpark de beschikking over een diverse sport- en speelfaciliteiten. Voor een gezellige maaltijd, met prachtig uitzicht over de Boschmolenplas, kunt u terecht bij Restaurant Boschmolenplas. De aangrenzende jachthaven biedt u tevens de mogelijkheid om een eigen boot mee te nemen of een bootje huren. Blijft u liever op het droge? Dan zijn de verschillende sportvelden, waaronder twee tennisbanen, mooie opties om lekker actief te zijn tijdens uw vakantie. Wilt u ook genieten van een ontspannen vakantie in een luxe en compleet ingericht vakantiehuis in hartje Limburg? Boek dan vandaag nog een van de prachtige vakantiehuizen op Resort Boschmolenplas!

 

🧒 Wat valt er te beleven voor de kinderen in Limburg?

Ook voor uw kinderen is er in de omgeving van Limburg meer dan genoeg te beleven. Er zijn verschillende pretparken waar u met uw kinderen naartoe zou kunnen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Avonturenpark Valdeludo, Kinderspeeldorp Pee Wee of Toverland in Sevenum.

🏙️ Welke steden en dorpen zijn leuk om te bezoeken in Limburg?

Wat dacht u van een historisch bezoek aan Maastricht, waarbij u een mooie fietstocht kunt maken door de eeuwenoude grotten? Ontdek het pittoreske Valkenburg met haar historische stadskern, historische Kasteelruïne en ondergrondse Fluweelengrot. Of beklim de hoogste “berg” van Nederland.

😀 Wat zijn de voordelen van een vakantiehuis in Limburg?

Een vakantiehuis in Limburg betekent genieten voor iedereen. Met de verschillende accommodaties op vakantiepark Boschmolenplas en haar luxueuze inrichting zal het u aan niets ontbreken. Wat dacht u van een vakantiehuis direct aan het water, met privé wellness faciliteiten.

🐕 Mag ik mijn hond meenemen naar een vakantiehuis in Limburg?

In alle accommodaties is het toegestaan om uw hond mee te nemen. Bij Resort Boschmolenplas vindt u huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Limburg. De ruime achtertuin bij veel van de vakantiehuizen zorgt ervoor dat u uw hond heerlijk kunt laten rondlopen.