Waarom resort Boschmolenplas?

  • Ruime vakantiehuizen
  • Aan de Maasplassen
  • Jachthaven
  • Nabij Designer Outlet Roermond
 
 

Vakantiehuis huren nabij Maastricht

Natuurlijk is uw vakantiehuis nabij Maastricht, op vakantiepark Boschmolenplas, van alle gemakken voorzien. De ruime vakantiehuizen aan de Boschmolenplas zijn voorzien van veel luxe en comfort voor een onvergetelijk verblijf. Zo heeft u naast een volledig uitgeruste woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer ook een mooi aangelegd terras met terrasmeubilair. In sommige vakantiehuizen kunt u met de aanwezigheid van een privé sauna, whirlpool of zonnebank zelf kiezen voor nog meer luxe. Ideaal wanneer u voor en/of na koningsdag nog even helemaal tot rust wilt komen. En uw kinderen vermaken zich uiteraard opperbest met de vele activiteiten op het park. Natuurlijk is ook uw trouwe viervoeter van harte welkom.

Activiteiten op het resort

Daarnaast kunt u op het park genieten van verschillende sportactiviteiten, een jachthaven en een duikschool. Uiterst geschikt voor als u samen met uw kinderen wilt leren duiken. Ook de sportactiviteiten zijn bij lekker weer ten zeerste aan te raden. De golfbaan, het fitness parcours en de verschillende speelvelden bieden u hier uitkomst.

Ook de prachtige omgeving bij vakantiepark Boschmolenplas biedt u meer dan genoeg mogelijkheden. Naast het vieren van Koningsdag in Maastricht kunt u hier namelijk nog veel andere leuke activiteiten ondernemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van prachtige fiets- en wandeltochten door het grote natuurgebied nabij het park, een middagje shoppen bij Designer Outlet Roermond of de pittoreske steden en dorpjes verkennen.

Leg vandaag nog uw verblijf in een vakantiehuis, nabij Maastricht, op vakantiepark Boschmolenplas vast.