Meivakantie met het gezin in Limburg

De meivakantie krijgt een nieuwe betekenis als u bij Resort Boschmolenplas in Limburg bent geweest. Dit prachtige resort, gelegen aan de oevers van de Maas, zorgt ervoor dat u met uw partner, familie en/of vrienden volledig tot rust kunt komen. De prachtige Limburgse omgeving, de natuurrijke bosgebieden en de vele activiteiten in de buurt, zorgen voor een onvergetelijk weekje weg in de meivakantie!

Profiteer nu tijdelijk van 20% korting 
*Geldig 21 mei 2024 t/m 2 juni 2024

 

Waarom resort Boschmolenplas?

  • Ruime vakantiehuizen
  • Aan de Maasplassen
  • Jachthaven
  • Nabij Designer Outlet Roermond
 

 

Ga een weekje weg in de meivakantie

Een weekje weg in de meivakantie biedt u volop mogelijkheden. De prachtige Limburgse natuurgebieden staan volop in bloei, zodat u kunt genieten van mooie fietstochten, lange wandelingen of tal van andere activiteiten. Neem uw trouwe hond mee, zodat de hele familie echt compleet is.

Gaat u liever shoppen of sightseeën dan zijn de historische Limburgse steden Roermond, Valkenburg en Maastricht ook binnen handbereik. In deze prachtige periode, waarin de zon weer begint te schijnen, neemt de reuring in deze winkelsteden weer toe. De terrassen lopen vol en de winkelstraten worden drukker. Prachtige omstandigheden om een weekje Limburg te verkennen.

Huur een vakantiehuis in de meivakantie

Met een luxueus ingericht vakantiehuis in de meivakantie, komt u gegarandeerd niets te kort. De vakantiehuizen bij resort Boschmolenplas zijn dan ook van alle gemakken voorzien. Zo geniet u op een idyllische locatie van de luxe van thuis. U heeft de beschikking over een gezellig ingerichte woonkamer, een hedendaagse en volledig ingerichte keuken, een moderne badkamer en comfortabele slaapkamers.

Wilt u nog meer luxe en comfort dat kunt u in de meivakantie ook kiezen voor een huis met whirlpool, sauna en zonnebank. Ook kunt u kiezen voor een huis aan het water met aanlegsteiger. Ideaal wanneer u een bootje wilt meenemen of vanuit uw huis wilt vissen in de Boschmolenplas. Tot slot kunt u bij Resort Boschmolenplas ook uw trouwe viervoeter met een gerust hart meenemen. De ruim opgezette tuin rondom het vakantiehuis biedt voldoende ruimte en privacy. Zodat u trouwe viervoeter hier heerlijk rond kan lopen zonder dat iemand daar last van heeft. Alles is simpelweg voorhanden voor u om te genieten van een heerlijke weekje weg in een vakantiehuis in de meivakantie.

In een huis in de meivakantie

Uw verblijf in de meivakantie in een prachtig huis wordt natuurlijk bijgestaan door de uitgebreide faciliteiten op het park. Zo kunt u bijvoorbeeld samen met de kinderen spelen op het privé strandje van het resort, diverse watersporten beoefenen, dineren in het restaurant of een sloepje huren in de jachthaven. Voor de sportievelingen zijn er ook voldoende activiteiten beschikbaar. Zo kunt u jeu des boelen, is er een tafeltennistafel, twee tennisbanen met een gravel ondergrond, een groot sportveld en een parcours van fitnesstoestellen waar u gratis gebruik van kunt maken.

Voor uw kinderen is er eventueel de mogelijkheid om gebruikt te maken van de verschillende speeltoestellen. Willen zij graag leren duiken, dan kan dit bij de lokale duikschool. Kortom, er zijn meer dan voldoende redenen waarom het huren van een vakantiehuis in de meivakantie een groot succes wordt! Boek dus vandaag nog uw welverdiende meivakantie bij resort Boschmolenplas in Limburg.

🏡 Welk resort is geschikt voor een meivakantie met het gezin in Limburg?

Resort Boschmolenplas gelegen in Midden-Limburg is de perfecte plek voor een meivakantie met het gezin in Limburg. De ruime vakantiehuizen en de prachtige omgeving zorgen voor een onvergetelijke meivakantie.

👨‍👩‍👧‍👦 Wat zijn leuke activiteiten tijdens een meivakantie met het gezin in Limburg?

De omgeving van Resort Boschmolenplas is uitermate geschikt voor outdoor activiteiten zoals: wandelen, fietsen en zwemmen. Daarnaast zijn er volop andere leuke kinderactiviteiten in de buurt, zoals Dierentuin Gaiazoo en Toverland.

🐕 Mag de hond mee tijdens een meivakantie met het hele gezin in Limburg?

Uw hond maakt onderdeel uit van uw gezin, daarom is uw hond van harte welkom tijdens uw meivakantie met het hele gezin in Limburg. De vakantiehuizen beschikken over een ruime tuin waardoor de hond zich ook kan vermaken. 

🏰 Wat zijn leuke steden om te bezoeken tijdens een meivakantie met het gezin in Limburg?

In de nabije omgeving van Resort Boschmolenplas vindt u de prachtigste historische steden van Limburg zoals Valkenburg, Maastricht en Roermond.