Resort Boschmolenplas | vakantiehuizen aan de Maasplassen

Paasweekend in Roermond

Paasweekend in Roermond

Kom heerlijk genieten in het prachtige Roermond, en ontdek de wonderschone stad. Vol met historie, cultuur en gezelligheid is er voor ieder wat speciaals te beleven. Ook valt een vakantie in Roermond goed te combineren met de magische natuurgebieden die in de buurt te vinden zijn. Ga een prachtige wandel of fietsroute maken, proost met uw vrienden op het leven bij het water of ga een leuke activiteit ondernemen voor de kinderen. Komt u ook naar Resort Boschmolenplas?

Waarom resort Boschmolenplas?

  • Ruime vakantiehuizen
  • Aan de Maasplassen
  • Jachthaven
  • Nabij Designer Outlet Roermond

Vakantiepark Roermond

Vakantiepark Boschmolenplas nabij Roermond biedt u een prachtige gelegenheid om een bezoek aan Roermond af te wisselen met een ontspannen vakantie aan het water. De luxe vakantiehuizen op het park zijn voorzien van alle gemakken, zodat u zich tijdens uw vakantie nergens zorgen over hoeft te maken. Zo heeft u de beschikking over een ruime woonkamer, compleet uitgeruste keuken, comfortabele slaapkamers en een eigentijdse badkamer. De vakantiehuizen bieden capaciteit aan gezelschappen van 2, 4 en 6 personen en in veel accommodaties is ook uw hond van harte welkom. Wilt u met een grote groep verblijven dan is het uiteraard mogelijk om meerdere accommodaties te huren. Alles is simpelweg voorhanden voor een heerlijk verblijf in Roermond!

Ook qua faciliteiten zijn er op dit prachtig gelegen vakantiepark voldoende mogelijkheden. Zo zijn er verschillende sportvelden beschikbaar, kunt u bij de jachthaven leren duiken maar ook het maken van een prachtige lange vaartocht over de Maas behoort tot de mogelijkheid.

🐣 Welke activiteiten zijn er tijdens Pasen in Roermond?

Maak een prachtige wandeling door het stadscentrum van Roermond of kies voor een middagje shoppen in het Designer Outlet Roermond. In de omgeving van Resort Boschmolenplas is genoeg te beleven tijdens Pasen.

🦮 Mag mijn hond mee tijdens een paasweekend in Roermond?

Brengt het paasweekend door in de ruime vakantiehuizen op Resort Boschmolenplas. Uw hond is van harte welkom in onze vakantiehuizen.

🌊 Waar vind ik tijdens het paasweekend een vakantiehuis aan het water in Roermond?

Bij Resort Boschmolenplas vindt u prachtige vakantiehuizen aan het water. U geniet hier van een mooi uitzicht over de Boschmolenplas.

🤩 Waar vind ik de beste last minute deal voor een paasweekend in Roermond?

De beste deal voor een paasweekend in Roermond vindt u op de aanbiedingen pagina van Resort Boschmolenplas. Wij bieden u een scherpe prijs.