Geniet van een lang Paasweekend tijdens The Passion!

Tijdens Pasen ervaart u op Resort Boschmolenplas het ultieme vakantiegevoel.

Dit jaar is Pasen bij Boschmolenplas wel heel bijzonder; Om de jubileumeditie van The Passion in Roermond te vieren bieden wij u het Passion arrangement aan. Verblijf het paasweekend bij Boschmolenplas en bezoek The Passion in Roermond. Uw overnachting van donderdag op vrijdag krijgt u gratis!

  1. Natuurrijke omgeving
  2. Ruime vakantiewoningen
  3. Aan de Maasplassen
  4. Jachthaven
  5. Nabij Designer Outlet Roermond
 
'The Passion 2020' | Eén nacht gratis
'The Passion 2020' | Eén nacht gratis

'The Passion 2020' | Eén nacht gratis

Verblijf één nacht gratis! | Boek uw verblijf bij Boschmolenplas tijdens 'The Passion' en de paasdagen.
Profiteer direct van het Passion arrangement
 
 

Ervaar The Passion in Roermond tijdens uw paasvakantie.

Roermond ligt op steenworp afstand van Resort Boschmolenplas. Sfeervolle terrassen, mooie natuur, Designer Outlet Roermond en dit jaar ook; The Passion. The Passion gaat over het leven, sterven en opstaan van Jezus, Het is voor het eerst dat het muziekevenement zo zuidelijk wordt gehouden. Het evenement vindt plaats het Munsterplein op Witte Donderdag 9 april voor de paasvakantie. Het belooft een bijzondere tiende editie te worden van dit muzikale paasevenement. Het Munsterplein en de andere karakteristieke plekjes van Roermond staan centraal tijdens The Passion en het paasweekend.

Boek uw verblijf tijdens The Passion

Paasvakantie vieren in Zuid-Limburg

Na alle regen en kou is het in april weer tijd om uit uw winterdip te komen. De winter zit er op en de eerste zonnestralen zijn meer dan welkom. Hoe kunt u dit beter vieren dan met een welverdiend weekendje weg in Zuid-Limburg tijdens Pasen? Resort Boschmolenplas biedt u de uitkomst voor een onvergetelijk Paasweekend. Direct gelegen aan de Maasplassen en nabij sfeervolle dorpen en steden. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien. Wilt u graag met uw hond op paasvakantie? Uw trouwe viervoeter is welkom bij Boschmolenplas.

De vakantiehuizen zijn allen fantastisch gelegen aan het natuurmeer Boschmolenplas. De woningen zijn uitgerust met een moderne keuken, ingerichte woonkamer en comfortabele slaapkamers. Schijnt de zon, dan is het heerlijk vertoeven op uw terras met uitzicht over de Boschmolenplas.
Wenst u net dat beetje extra luxe tijdens uw paasvakantie in Limburg? Resort Boschmolenplas heeft ook vakantiehuizen voorzien van privé saune en zonnehemel.

Geniet van een lekker lang Paasweekend

U beleeft dit jaar een wel heel bijzonder paasfeest met de tiende editie van The Passion in Roermond. Boek een paasweekend bij Boschmolenplas en u ontvangt uw overnachting op Witte Donderdag gratis. Dat is extra lang genieten tijdens Pasen 2020.

In de Paasvakantie is er genoeg te beleven in de natuurrijke omgeving van Resort Boschmolenplas. Ook kinderen kunnen hier hun hart ophalen. Er zijn diverse sport- en spelfaciliteiten op en rondom het park aanwezig. Zo kunt u paardrijden, tennissen, vissen, leren duiken en hebben wij onze eigen jachthaven. U kunt natuurlijk ook een fiets huren en de omgeving per fiets ontdekken. Een verblijf tijdens Pasen betekent plezier voor jong en oud. Wat dacht u van prachtige wandelingen en fietsen door de bossen. Uw trouwe viervoeter is zowel op ons park als in de natuurgebieden welkom waardoor u een heerlijke vakantie heeft.

De lente is begonnen en Limburg staat in bloei, ontdek al het moois van het Maasplassengebied tijdens uw paasvakantie bij Boschmolenplas.
Profiteer nu van ons Passion arrangement en mis dit evenement niet!