Geniet van een lang Paasweekend!

Tijdens Pasen ervaart u op Resort Boschmolenplas het ultieme vakantiegevoel.

Verblijf het paasweekend bij Boschmolenplas en geniet samen met uw geliefden van een onvergetelijk verblijf midden in de natuur. Zowel op als rondom het resort zijn er genoeg activiteiten te beleven voor jong en oud. Huur een sloep en ontdek de wateren van Limburg of maak een prachtige fiets- of wandeltocht.

 

Tijdelijk: 20% korting tijdens de Paasvakantie!

*Geldig 29 maart 2024 t/m 14 april 2024

Waarom Boschmolenplas?

  • Natuurrijke omgeving
  • Ruime vakantiehuizen
  • Aan de Maasplassen
  • Jachthaven
  • Nabij Designer Outlet Roermond
 
 

Paasvakantie vieren in Midden-Limburg

Na alle regen en kou is het in april weer tijd om uit uw winterdip te komen. De winter zit er op en de eerste zonnestralen zijn meer dan welkom. Hoe kunt u dit beter vieren dan met een welverdiend weekendje weg in Midden-Limburg tijdens Pasen? Resort Boschmolenplas biedt u de uitkomst voor een onvergetelijk Paasweekend. Direct gelegen aan de Maasplassen en nabij sfeervolle dorpen en steden. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien. Wilt u graag met uw hond op paasvakantie? Uw trouwe viervoeter is welkom bij Boschmolenplas.

De vakantiehuizen zijn allen fantastisch gelegen aan het natuurmeer Boschmolenplas. De woningen zijn uitgerust met een moderne keuken, ingerichte woonkamer en comfortabele slaapkamers. Schijnt de zon, dan is het heerlijk vertoeven op uw terras met uitzicht over de Boschmolenplas.
Wenst u net dat beetje extra luxe tijdens uw paasvakantie in Limburg? Resort Boschmolenplas heeft ook vakantiehuizen voorzien van privé saune en zonnehemel.

Geniet van een lekker lang Paasweekend

In de Paasvakantie is er genoeg te beleven in de natuurrijke omgeving van Resort Boschmolenplas. Ook kinderen kunnen hier hun hart ophalen. Er zijn diverse sport- en spelfaciliteiten op en rondom het park aanwezig. Zo kunt u paardrijden, tennissen, vissen, leren duiken en hebben wij onze eigen jachthaven. U kunt natuurlijk ook een fiets huren en de omgeving per fiets ontdekken. Een verblijf tijdens Pasen betekent plezier voor jong en oud. Wat dacht u van prachtige wandelingen en fietsen door de bossen. Uw trouwe viervoeter is zowel op ons park als in de natuurgebieden welkom waardoor u een heerlijke vakantie heeft.

De lente is begonnen en Limburg staat in bloei, ontdek al het moois van het Maasplassengebied tijdens uw paasvakantie bij Boschmolenplas.