Resort Boschmolenplas | vakantiehuizen aan de Maasplassen

Vroegboekkorting

Vroegboekkorting bij Resort Boschmolenplas

Verzeker uzelf van een welverdiende vakantie op Resort Boschmolenplas door tijdig te boeken en profiteer van maar liefst 10% vroegboekkorting. Boek 3 maanden van te voren en profiteer van: 

  • 10% vroegboekkorting
  • Prachtige vakantiehuizen
  • Direct aan de Maasplassen
  • Rust, ruimte en natuur

Vakantiehuis in Limburg

Geniet van een heerlijke vakantie op dit prachtige resort, in alle rust, ruimte en natuur. In de nabij omgeving vindt u tal van leuke activiteiten als ook diverse pittoreske dorpen waar u zich prima kunt vermaken. Ga een dagje shoppen in Outlet Roermond of breng een bezoek aan het witte dorp Thorn. De prachtige omgeving leent zich ook uitstekend voor het maken van een prachtige fiets- of wandeltocht. Wacht dus niet langer, boek vandaag nog uw vakantie vooruit bij Resort Boschmolenplas en geniet van onze geweldige vroegboekaanbieding.

Bezienswaardigheden nabij Resort Boschmolenplas

Rondom Resort Boschmolenplas valt er genoeg te beleven. Zo vindt u hier de Maasplassen, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Wij raden u dan ook aan om tijdens uw vakantie aan boord te gaan bij een van de rondvaartboten en zo de omgeving te ontdekken. 

Verblijft u in het voor- en/of najaar op Resort Boschmolenplas geniet dan tijdens een mooie fiets- of wandeltocht van de prachtig in bloei staande natuur of neergedwarrelde goudbruingekleurde herfstbladeren. Er zijn twee natuurparken, De Meinweg en De Groote Peel, die zich hier prachtig voor lenen.    

Breng ook zeer zeker een bezoek aan de authentieke dorpjes Thorn of Wessem. Het historisch centrum van Thorn kent een beschermd stadsgezicht. U kunt hier tevens deelnemen aan themawandelingen onder leiding van een gids.

Voor een dagje ultiem shoppen kunt u terecht in Roermond, de binnenstad beschikt over een gevarieerd winkelaanbod, vele horecagelegenheden en verschillende monumenten. In het Designer Outlet in Roermond vindt u ruim 200 internationale designerwinkels, met kortingen oplopend tot maar liefst 70 procent! Heerlijk om hier tijdens uw welverdiende vakantie een dagje rond te slenteren!