Vroegboekkorting

Verzeker dit jaar uw welverdiende vakantie op Resort Boschmolenplas door tijdig te boeken en profiteer van 10% vroegboekkorting. Boek uw verblijf 90 dagen van te voren en u ontvangt van ons 10% vroegboekkorting!

Geniet van een verblijf op een prachtig resort in alle rust, ruimte en natuur. Nabij zijn diverse dorpen gelegen waar u zich prima kunt vermaken. Ga een dagje shoppen in Outlet Roermond of breng een bezoek aan het witte dorp Thorn. De omgeving leent zich ook uitstekend voor een prachtige fiets- of wandelroutte. 

De vroegboekkorting wordt automatisch in uw boeking verwerkt als u 90 dagen van te voren boekt. 

  1. 10% vroegboekkorting
  2. Prachtige vakantiewoningen
  3. Direct aan de Maasplassen
  4. Rust, ruimte en natuur
 
 

Bezienswaardigheden nabij Resort Boschmolenplas

Rondom Resort Boschmolenplas valt er genoeg te beleven. Zo vindt u hier de Maasplassen, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Een aanrader is om aan boord te gaan bij een van de rondvaartboten en zo de omgeving te ontdekken. 

Geniet van prachtig gekleurde herfstbladeren tijdens een mooie fiets- of wandeltocht. Er zijn onder andere twee natuurparken, De Meinweg en De Groote Peel.    

Breng een bezoek aan de authentieke dorpjes Thorn of Wessem. Het historisch centrum van Thorn kent een beschermd stadsgezicht. U kunt deelnemen aan themawandelingen onder leiding van een gids.

Voor een dagje shoppen kunt u terecht in Roermond, de binnenstad beschikt over een gevarieerd winkelaanbod, vele horecagelegenheden en verschillende monumenten. In het Designer Outlet in Roermond vindt u ruim 200 internationale designerwinkels, met kortingen tot wel 70 procent! Heerlijk om hier tijdens de herfst rond te kunnen dwalen.    

Boek nu uw verblijf met vroegboekkorting