+31 (0) 475 571 177receptie@boschmolenplas.com  


100% Flexibel

✔ Tot 14 dagen voor aankomst gratis omboeken

Boek nu

Restaurant Boschmolenplas in Limburg

  1. Restaurant Boschmolenplas

Restaurant Boschmolenplas in Limburg

Restaurant Boschmolenplas is tijdelijk gevestigd in het Hotelschip 'Dutch Melody', afgemeerd in de Jachthaven Boschmolenplas. U kunt hier terecht voor diner, lunch en/of ontbijt. 

Restaurant Boschmolenplas verwelkomt u op haar prachtige locatie. Uniek met een prachtig uitzicht over de Boschmolenplas aan de ene zijde en de gezellige jachthaven aan de andere zijde. Of u nu binnen plaats neemt of buiten op het terras, u kiest zelf uw plekje en kunt genieten van het fraaie en unieke uitzicht. Als u rechtsom de haven wandelt, dan komt u vanzelf bij het restaurant. Onze medewerkers en medewerksters van de receptie maken graag een reservering voor u. Het restaurant is dagelijks geopened van maandag - zondag vanaf 12:00 uur. 

Voor meer informatie over de lunch & diner mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze receptie.

Een unieke vakantiebeleving in Limburg

Resort Boschmolenplas is een ruim opgezet, natuurrijk vakantieresort in het pittoreske Limburgse dorpje Heel. Uniek gelegen aan het heldere water van de Boschmolenplas en omringd door de Maasplassen. Jachthaven Boschmolenplas heeft een open vaarverbinding naar de Maas. In Restaurant Boschmolenplas bent u welkom voor een klein hapje of een uitgebreid diner.

Onze vakantiehuizen en villa’s zijn allen ruim van opzet, comfortabel en luxe ingericht. Enkele types hebben de slaap- en badkamer gelijkvloers en onze meest luxe villa’s beschikken over wellness faciliteiten. Al onze vakantiehuizen en villa's zijn voorzien van een eigen internet verbinding.

De omgeving nodigt u uit voor eindeloos recreatief plezier. Wandelen en fietsen door de omliggende natuurgebieden,  varen op de Maasplassen, shoppen in Designer Outlet Roermond, flaneren door het authentieke dorpje Thorn of genieten van het bourgondische leven in de nabijgelegen steden van internationale allure Maastricht, Düsseldorf of Hasselt.

Hier komt u op adem en zult u recreëren zonder zorgen. Kom ook genieten!

 
Boek uw ruime vakantiehuis bij Resort Boschmolenplas
 

De faciliteiten van Resort Boschmolenplas:

Meer Op het park