+31 (0) 475 571 177receptie@boschmolenplas.com  
100% Flexibel,
✔ Tot 48 uur
voor aankomst
gratis omboeken.
✔ Voor alle boekingen gemaakt in april

Boek nu

Restaurant

  1. Restaurant

Restaurant

Restaurant Boschmolenplas verwelkomt u op haar prachtige locatie. Uniek met een prachtig uitzicht over de Boschmolenplas aan de ene zijde en de gezellige jachthaven aan de andere zijde. Of u nu binnen plaats neemt of buiten op het terras, u kiest zelf uw plekje en kunt genieten van het fraaie en unieke uitzicht. Als u rechtsom de haven wandelt, dan komt u vanzelf bij het restaurant. Onze medewerkers en medewerksters van de receptie maken graag een reservering voor u. Het restaurant is geopend op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag vanaf 12:00 uur. 

Voor meer informatie over de lunch & diner mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze receptie.

Zoek en Boek

Een unieke vakantiebeleving in Limburg

Resort Boschmolenplas is een ruim opgezet, natuurrijk vakantieresort in het pittoreske Limburgse dorpje Heel. Uniek gelegen aan het heldere water van de Boschmolenplas en omringd door de Maasplassen. Jachthaven Boschmolenplas heeft een open vaarverbinding naar de Maas. In Restaurant Boschmolenplas bent u welkom voor een klein hapje of een uitgebreid diner.

Onze vakantiehuizen en villa’s zijn allen ruim van opzet, comfortabel en luxe ingericht. Enkele types hebben de slaap- en badkamer gelijkvloers en onze meest luxe villa’s beschikken over wellness faciliteiten. Al onze vakantiehuizen en villa's zijn voorzien van een eigen internet verbinding.

De omgeving nodigt u uit voor eindeloos recreatief plezier. Wandelen en fietsen door de omliggende natuurgebieden,  varen op de Maasplassen, shoppen in Designer Outlet Roermond, flaneren door het authentieke dorpje Thorn of genieten van het bourgondische leven in de nabijgelegen steden van internationale allure Maastricht, Düsseldorf of Hasselt.

Hier komt u op adem en zult u recreëren zonder zorgen. U komt toch ook genieten?