+31 (0) 475 571 177receptie@boschmolenplas.com  
100% Flexibel
✔ Tot 48 uur
voor aankomst
gratis omboeken.
✔ Boekingen gemaakt in april en mei

Boek nu

Maasplassen

  1. Maasplassen

Maasplassen

Bent u een waterliefhebber? Dan bent u op Resort Boschmolenplas helemaal in uw element! Het vakantieresort bevindt zich in het hart van de Midden-Limburgse Maasplassen. Dit unieke watergebied is ontstaan door de grindwinning in de vorige eeuw waardoor het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland is ontstaan. De Maasplassen bij Roermond beslaan ruim 3.000 hectare aan grote en kleine plassen die in verbinding staan met de Maas. Samen vormen ze een levendig decor voor watersport en recreatie. Wij beschikken over een eigen jachthaven waar u een leuke sloep kunt huren. De bediening is eenvoudig. U heeft hiervoor geen vaarbewijs nodig! 

Boek nu

Dé plek voor watersport in Limburg

U zult zich verbazen over hoeveel mogelijkheden voor watersport Limburg biedt. Zo kunt u op het vakantieresort een sloep huren voor een ontspannen vaartocht (geen vaarbewijs nodig), waarbij u de natuur vanaf het water beleeft en even kunt aanleggen in één van de vele haventjes voor een drankje en een hapje. Of u kunt eindeloos zeilen over de uitgestrekte watervlakten en op een sportieve manier genieten van de Maasplassen bij Roermond. Misschien wilt u een dagje rustig aan doen? Dan kunt u direct bij uw woning vissen aan de Boschmolenplas. Bij de receptie zorgen wij voor de benodigde visvergunning. En voor de echte sportievelingen ligt er aan de rand van Resort Boschmolenplas een duikschool. Hier kunt u duiklessen nemen onder leiding van professionele instructeurs en de benodigde uitrusting huren. De Boschmolenplas biedt hier voor duikers verrassende bezienswaardigheden. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor watersport op en nabij Resort Boschmolenplas kunt u terecht bij de receptie. Wij helpen u graag op weg!

Fun Beach Fountain: de blikvanger van het Maasplassengebied

Fun Beach Fountain, een van de grootste fonteinen ter wereld, is dé blikvanger van het Midden-Limburgse Maasplassengebied. De Fun Beach Fountain is met zijn spuithoogte van maar liefst 100 meter hoog één van de allerhoogste fonteinen van Europa. ’s Avonds is de fontein prachtig uitgelicht. U kunt tijdens de zomermaanden de fontein op verschillende tijdstippen bewonderen. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie.

Aanbevolen door Resort Boschmolenplas

 

Jachthaven Boschmolenplas

Jachthaven Boschmolenplas beschikt over circa 100 ligplaatsen waarvan de steigers geschikt zijn voor boten tot 20 meter. Er zijn enkele ligplaatsen voor nog langere boten. De ligplaatsen zijn voorzien van individuele elektra aansluitingen en drinkwateraansluitingen op de steiger. Ook voor de kleinere boten vanaf 6 meter zijn er mooie ligplaatsen beschikbaar. Wilt u uw schip meenemen, neem dan contact op met onze receptie.

Sloepverhuur Boschmolenplas

Een dagje er op uit en genieten van Midden-Limburg op zijn mooist. Bij bootverhuur Boschmolenplas bent u op het juiste adres. De sloepen zijn voorzien van een luxe kussenset, stootwillen, zwemvesten, touwen, een buiskap tegen de wind, en een krachtige maar stille motor. Dit is een ideale sloep om een lekker dagje de Limburgse Maasplassen te verkennen, terwijl u geniet van de rustige omgeving. U heeft geen vaarbewijs nodig. U kunt uw sloep huren via onze receptie.

Sailcenter Limburg

Voor de huur van een zeilboot, motorboot, sloep, kano. Ook voor groepen en cursusen. Wilt u een zeilboot huren, neem dan contact op met onze receptie.

Boots Boating

Voor de huur van een luxejacht met bemanning, eveneens mogelijk via onze receptie.

Yacht4U

Voor de huur van een luxe speedboot met bemanning, kunt u contact opnemen met onze receptie.

Aqua Libra Yachtcharter

Voor de huur van een Linssen Yacht.

Linssen Yachts

Voor de koop van een Linssen Yacht.

Rederij Cascade

Voor een rondvaart over de Maasplassen vanuit Thorn, Stevensweert, Roermond en Maasbracht. Wij regelen dit voor u. Kaartjes kunt u bij de receptie verkrijgen.