Resort Boschmolenplas | vakantiehuizen aan de Maasplassen
Genieten aan de Maasplassen

Wat te doen aan de Maasplassen

Wat te doen aan de Maasplassen

Bent u een waterliefhebber? Dan bent u op Resort Boschmolenplas helemaal in uw element! Het vakantieresort bevindt zich in het hart van de Midden-Limburgse Maasplassen. De Maasplassen bij Roermond beslaan ruim 3.000 hectare aan grote en kleine plassen die in verbinding staan met de Maas. Samen vormen ze een levendig decor voor watersport en recreatie. Resort Boschmolenplas beschikt over een eigen jachthaven waar u een leuke sloep kunt huren. De bediening is eenvoudig. U heeft hiervoor geen vaarbewijs nodig! 

Ontdek de Maasplassen:

  • Bootje varen
  • Duiken
  • Vissen
  • Fun Beach Fontein
 

Dé plek voor watersport in Limburg

U zult zich verbazen over hoeveel mogelijkheden voor watersport Limburg biedt. Zo kunt u een sloep huren voor een ontspannen vaartocht (geen vaarbewijs nodig), waarbij u de natuur vanaf het water beleeft en even kunt aanleggen in één van de vele haventjes voor een drankje en een hapje. Of u kunt eindeloos zeilen over de uitgestrekte watervlakten en op een sportieve manier genieten van de Maasplassen bij Roermond. Misschien wilt u een dagje rustig aan doen? Dan kunt u bij de receptie terecht voor de benodigde visvergunning. Voor het vissen vanuit de woning adviseren wij om eerst contact op te nemen met de receptie voor meer informatie. En voor de echte sportievelingen ligt er aan de rand van Resort Boschmolenplas een duikschool. Hier kunt u duiklessen nemen onder leiding van professionele instructeurs en de benodigde uitrusting huren. De Boschmolenplas biedt hier voor duikers verassende bezienswaardigheden. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor watersport op en nabij resort Boschmolenplas kunt u terecht bij de receptie. Wij helpen u graag op weg!

Fun Beach Fountain: de blikvanger van het Maasplassengebied

Fun Beach Fountain, een van de grootste fonteinen ter wereld, is dé blikvanger van het Midden-Limburgse Maasplassengebied. De Fun Beach Fountain is met zijn spuithoogte van maar liefst 100 meter hoog één van de allerhoogste fonteinen van Europa. ’s Avonds is de fontein prachtig uitgelicht. U kunt tijdens de zomermaanden de fontein op verschillende tijdstippen bewonderen. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie.

Faciliteiten op Resort Boschmolenplas

Jachthaven Boschmolenplas
100 ligplaatsen voor boten tot 20 meter
Enkele ligplaatsen voor langere boten
Ligplaatsen voorzien van elektra en drinkwateraansluiting
Jachthaven Boschmolenplas beschikt over circa 100 ligplaatsen 
Ook geschikt voor kleine boten

Sloepverhuur Boschmolenplas
Een dagje er op uit en genieten van Midden-Limburg op zijn mooist. Bij bootverhuur Boschmolenplas bent u op het juiste adres. De sloepen zijn voorzien van een luxe kussenset, stootwillen, zwemvesten, touwen, een buiskap tegen de wind, en een krachtige maar stille motor. Dit is een ideale sloep om een lekker dagje de Limburgse Maasplassen te verkennen, terwijl u geniet van de rustige omgeving. U heeft geen vaarbewijs nodig. U kunt uw sloep huren via onze receptie.

 

 
 

Wat te doen bij Resort Boschmolenplas:

Bekijk vergelijkbare faciliteiten