Resort Boschmolenplas | vakantiehuizen aan de Maasplassen

Herfstvakantie in Nederlands Limburg

Herfstvakantie in Nederlands Limburg

In de herfst ondergaat de natuur een ware metamorfose. Bladeren aan de bomen kleuren geel, oranje en bruin en paddenstoelen schieten uit de grond. Dit is het perfecte moment voor een vakantie midden in de natuur! Boek daarom uw herfstvakantie in Nederlands Limburg bij Resort Boschmolenplas. Dit resort met ruime vakantiehuizen aan de Boschmolenplas is de perfecte uitvalsbasis voor prachtige wandel- en fietstochten door de Nederlandse natuur. Heeft u uw herfstvakantie in Nederlands Limburg al geboekt?

Waarom Resort Boschmolenplas?

  • Ruime vakantiehuizen
  • Aan de Maasplassen
  • Jachthaven
  • Nabij Designer Outlet Roermond

Ontdek deze herfstvakantie Nederlands Limburg

Kom in de herfstvakantie naar Limburg in Nederland en geniet van de natuurrijke omgeving van Resort Boschmolenplas. Maak vanaf dit resort mooie fiets- en wandeltochten en bezoek ook zeker de verschillende natuurgebieden en Nationale Parken in Midden-Limburg in de herfstvakantie. Deze zijn prachtig gehuld in herfstkleuren in dit jaargetijde. Laat ook een uitstapje naar de omliggende steden en dorpen in de omgeving niet ontbreken tijdens uw herfstvakantie in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan ‘het witte stadje’ Thorn of de grotere steden als Venlo of Maastricht. Dichtbij het resort een dagje shoppen? Kies voor Roermond.

Uw herfstvakantie aan de Boschmolenplas

De ideale uitvalsbasis om deze herfstvakantie Nederlands Limburg te ontdekken is Resort Boschmolenplas. Het resort ligt prachtig: midden in het Maasplassengebied. Boek uw herfstvakantie aan de Boschmolenplas en geniet met uw familie in een van de ruime, comfortabele vakantiehuizen op het resort, die veelal direct aan het water liggen.

Tijdens uw herfstvakantie in Nederland maakt u op het resort gebruik van de uitgebreide faciliteiten. Zo huurt u eenvoudig een fiets bij de fietsverhuur op het resort om omgeving te ontdekken. Na een stevige wandeling of een lange fietstocht schuift u aan in Restaurant Boschmolenplas waar u naast een heerlijke lunch of smakelijk diner, ook geniet van het fantastische uitzicht over het water. Op dit resort is aan alle leeftijden gedacht. Zo zijn er tennisbanen en is er een jeu-de-boulesbaan, speelt de jeugd een potje voetbal of tafeltennis en vermaken de kinderen zich in de speeltuin. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vis- en duikmogelijkheden in het het natuurmeer

Boek snel uw herfstvakantie in Nederlands Limburg en ervaar zelf wat dit prachtige resort te bieden heeft.