Resort Boschmolenplas | vakantiehuizen aan de Maasplassen

Kerstvakantie in Limburg

Kerstvakantie in Limburg 

Neem even echt de tijd voor uw gezin en kies voor een kerstvakantie op resort Boschmolenplas. Op dit ruim opgezette vakantiepark in Limburg beleeft u gegarandeerd onvergetelijke kerstdagen met de hele familie. Met verschillende leuke kerstactiviteiten voor kinderen in de omgeving, een prachtige bos- en waterrijke natuur en de privacy van uw eigen, ruime vakantiehuis geniet u deze kerstvakantie in Limburg optimaal van elkaars gezelschap.

Waarom resort Boschmolenplas?

  • Ruime vakantiehuizen
  • Leuke kerstactiviteiten voor kinderen
  • Bosrijke omgeving

Leuk om te doen met kinderen in Limburg in de kerstvakantie

In de kerstvakantie is in Midden-Limburg extra veel te beleven voor de hele familie. U heeft vast wel eens gehoord van de ‘Limburgse gezelligheid’. Deze is zeker rond de kerstdagen niet te missen! De steden in Limburg zijn gehuld in sfeervolle kerstversiering en er wordt van alles georganiseerd. Met kinderen maakt u in de kerstvakantie de leukste uitstapjes in Limburg. Zo kunt u in Roermond met het hele gezin de Tover Route lopen. Met een toverstokje op zak toveren de kinderen op magische wijze licht en muziek in de binnenstad van Roermond. En wie het raadsel op weet te lossen, maakt ook nog eens kans op een leuke prijs! 

Shoppingcenter Roecenter is in de kerstvakantie omgetoverd tot het sfeervolle Santa’s Town. Erg leuk hier voor de kinderen: Santa’s House. Hier kunnen kinderen bijvoorbeeld op de foto met de Kerstman of met kerstelfjes. Een kinderdroom! En dat op slechts een kwartiertje rijden vanaf resort Boschmolenplas.

Maar ook op en rond resort Boschmolenplas geniet u met kinderen van een welverdiende kerstvakantie. Binnen gezellig spelletjes doen in uw vakantiehuis of lekker een frisse neus halen in de prachtige bos- en waterrijke natuur. En wie weet… misschien wordt het wel een witte kerst dit jaar. Lekker de sneeuw in met de slee en genieten van ultiem winterplezier met elkaar.

Vakantiehuis voor het hele gezin in de kerstvakantie

Onze vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien, zodat u in alle luxe van een heerlijke kerstvakantie geniet. In de modern uitgeruste keuken bereidt u een heerlijk kerstmaal voor uw gezin. 

De vakantiehuizen op resort Boschmolenplas zijn geschikt voor gezelschappen variërend van 2 tot 6 personen, zodat u met het hele gezin kunt genieten van de kerstvakantie. Gaat u met een grotere groep op vakantie, met familie of vrienden bijvoorbeeld, laat dit ons dan weten. We proberen er dan voor te zorgen dat de vakantiehuizen dicht bij elkaar in de buurt liggen. Door de grote mate van privacy geniet u met volle teugen van een heerlijke kerstvakantie.

Omgeving

Ontdek de omgeving van Boschmolenplas. In de buurt van mooie steden | activititeiten | watersport | Boek uw verblijf in de prachtige natuur van de Maasplassen

Limburg Marketing ©