Waarom resort Boschmolenplas?

  • Ruime vakantiehuizen
  • Aan de Maasplassen, jachthaven
  • Gezellige kerstmarkten in de omgeving
  • Nabij Designer Outlet Roermond
 
 
 

Samen heerlijk genieten van de feestdagen

Er heerlijk even samen tussenuit en genieten van elkaar en de feestdagen, dat is nog eens een heerlijke kerstvakantie. In Limburg ervaart u de typische Limburgse gezelligheid, zeker rond de kerstdagen. Met grote steden als Roermond en Maastricht dichtbij, wandelt u hier tijdens de kerstvakantie in een mum van tijd door het gezellige en feestelijk aangeklede centrum en geniet u hier van de bourgondische levensstijl van de Limburgers. In de decembermaand vindt u bovendien tal van gezellige kerstmarkten in deze steden. Gun uzelf een romantische kerstvakantie samen in sprookjesachtig Limburg. Ook een leuk uistapje in de kerstvakantie is  een bezoek aan Designer Outlet Roermond. Hier koopt u de mooiste kleding met de grootste korting. Een perfect kerstcadeau voor uw partner of uzelf. U zult er piekfijn uitzien tijdens de kerstdagen.

De prachtige Maasplassen en bosrijke omgeving rond het resort zorgen er voor dat u hier tijdens de kerstvakantie aan de Boschmolenplas prachtig kunt wandelen of fietsen. Heeft u een hond? Neem uw hond gezellig mee op vakantie en geniet samen van de kerstdagen en de prachtige natuur.

Uw vakantiehuis in Limburg in de kerstvakantie

Of u nu de kerstvakantie in Limburg met 2 personen door wilt brengen, of toch met meerdere stellen: op resort Boschmolenplas vindt u voor ieder gezelschap een geschikt vakantiehuis. De vakantiehuizen zijn bovendien van alle gemakken voorzien, zodat u in alle luxe van een heerlijke kerstvakantie kunt genieten. In de modern uitgeruste keuken kookt u samen een heerlijk kerstmaal. 

Vanuit het mooi aangelegde terras van uw, compleet ingerichte, vakantiehuis geniet u bovendien van een prachtig uitzicht over het water. Aangevuld met langzaam neerdwarrelende sneeuwvlokjes is dit natuurijk het ultieme kerstplaatje. Boek uw kerstvakantie in een vakantiehuis op resort Boschmolenplas en ontdek de winterse schoonheid van Limburg zelf!

 

Limburg Marketing ©