Last minute vakantie Limburg tot 20% korting

Bent u op zoek naar een heerlijke last minute vakantie in eigen land? Zoekt u een prachtige, ontspannen en rustige locatie waar u met uw hele familie kunt ontsnappen aan drukte van het dagelijkse leven? Resort Boschmolenplas nabij het pittoreske Roermond biedt u die mogelijkheid. Hier kunt u genieten van een zorgeloze vakantie, in alle rust en ruimte, met de hele familie. Limburg biedt u daarnaast meer dan voldoende mogelijkheden om prachtige activiteiten te ondernemen. Een vakantie op vakantiepark Boschmolenplas is dan ook voor elk type vakantieganger geschikt!

Waarom Vakantiepark Boschmolenplas?

  • Last minute korting tot 20%
  • Ruime vakantiehuizen
  • Aan de Maasplassen
  • Jachthaven
  • Nabij Designer Outlet Roermond
 

 

Geniet van alles wat Limburg te bieden heeft

Limburg biedt u een verscheidenheid aan mogelijkheden waarbij het niet uitmaakt wat voor type vakantieganger u precies bent. Of u nu behoefte heeft aan een relaxte of juist een hele actieve last minute vakantie, vakantiepark Boschmolenplas geeft u voldoende mogelijkheden.

Wilt u bijvoorbeeld even ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven, dan biedt het resort u de mogelijkheid om even helemaal tot rust te komen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijke wandeling of fietstocht door een van de natuurgebieden in de omgeving. Door de prachtige ligging aan de Maasplassen kunt u er ook voor kiezen om een bootje te huren voor een heerlijk tochtje over de Maas. De verbinding van de Boschmolenplas met de Maas zorgt er namelijk voor dat u per boot de wijde omgeving kunt verkennen.

Wilt u juist een actievere vakantie of heeft u de kinderen mee, dan zijn er zowel op als rondom het park vele mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van attractiepark Toverland in Sevenum, waar u met uw kinderen heen kunt. De verschillende sportvelden op het resort zorgen er daarnaast voor dat u ook persoonlijk voldoende kunt bewegen. Het nabijgelegen Roermond biedt tevens vele leuke activiteiten om te ondernemen. Zo kunt u hier heerlijk winkelen, dineren & sightseeën en bij slecht weer kunt u kiezen voor een dagje shoppen bij de Designer Outlet Roermond. Dit alles maakt resort Boschmolenplas dan ook uitermate geschikt voor een prachtige last-minute vakantie met de hele familie

Resort Boschmolenplas: rust & ruimte aan de Maas

Bij Resort Boschmolenplas geniet u dankzij de prachtige ligging aan de Maas van alle denkbare rust en ruimte. Deze rust en ruimte werkt ook door in de luxe bungalows van het resort. Zo zijn deze van alle gemakken voorzien en beschikken zij over alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie. Tijdens de warmere dagen kunt u genieten van een heerlijke al fresco maaltijd in de grote tuin , terwijl u uitkijkt over het water van de Maas. Uw hond, die ook van harte welkom is, heeft hier ook alle ruimte om zijn energie kwijt te kunnen.

Op vakantiepark Boschmolenplas zijn er voor nog meer rust en ontspanning ook verschillende woningen voorhanden die beschikken over een eigen sauna en whirlpool. Dat is pas echt ontspannen en genieten! Boek dus vandaag nog uw last minute vakantie bij resort Boschmolenplas aan de Maas en geniet van al het moois dat Limburg u te bieden heeft. 

Boek uw last minute vakantie in Limburg op resort Boschmolenplas
 

🏡 Wat is het beste vakantiepark voor een last minute Limburg?

Resort Boschmolenplas gelegen direct aan natuurmeer de Boschmolenplas en middenin de natuur is de beste locatie voor uw last minute vakantie in Limburg. Geniet van rust, ruimte en natuur samen met uw partner, vrienden of familie. 

🛍️ Wat zijn leuke actieve activiteiten tijdens een last minute vakantie in Limburg?

Wat dacht u van attractiepark Toverland in Sevenum, waar u met uw kinderen heen kunt. Of ga naar de verschillende sportvelden op het resort die ervoor zorgen dat u ook persoonlijk voldoende kunt bewegen. Het nabijgelegen Roermond biedt tevens vele leuke activiteiten om te ondernemen. Zo kunt u heerlijk winkelen bij de Designer Outlet Roermond, dineren & sightseeën.

🐶 Op welk resort is mijn hond welkom tijdens een last minute Limburg?

Op resort Boschmolenplas is in alle vakantiehuizen is uw hond welkom. Tijdens de warmere dagen kunt u genieten van een heerlijke al fresco maaltijd in de grote tuin, terwijl u uitkijkt over het water van de Maas. Uw hond heeft hier ook alle ruimte om zijn energie kwijt te kunnen.

🌿 Wat is er te ontdekken tijdens een last minute vakantie in Limburg?

U kunt kiezen voor een heerlijke wandeling of fietstocht door een van de natuurgebieden in de omgeving. Door de prachtige ligging aan de Maasplassen kunt u er ook voor kiezen om een bootje te huren voor een heerlijk tochtje over de Maas. De verbinding van de Boschmolenplas met de Maas zorgt er namelijk voor dat u per boot de wijde omgeving kunt verkennen.

 

Limburg Marketing ©