Wandelvakantie in Limburg

Als u behoefte heeft aan heerlijk uitwaaien tussen prachtige natuur, is een wandelvakantie in Limburg een echte aanrader. Tijdens uw verblijf bij Resort Boschmolenplas kunt u ontdekkingstochten doen door de rijke natuur van Midden-Limburg. Er zijn uitgestrekte heides, prachtige bossen en wateren waar u volledig tot rust kunt komen. Naast de adembenemende natuur, zijn er ook interessante dorpjes en steden in de omgeving om te ontdekken middels een wandeling. Tijdens het bezoek aan de authentieke dorpen kunt u natuurlijk genieten van een heerlijke Limburgse versnapering op een terras. Of u nou een weekend of (mid)week gaat wandelen in Limburg, het wordt een onvergetelijke ervaring. Wanneer mogen wij u verwelkomen?

 

Waarom een wandelvakantie in Limburg?

  • Prachtige wandelroutes
  • Aan de Maasplassen
  • Ruime keuze uit natuurgebieden
  • Gezellig met de hele familie

 

Geniet van een heerlijke wandelvakantie in Limburg

De omgeving van Resort Boschmolenplas heeft een ruim aanbod aan mooie wandelingen. Voor de natuurliefhebbers is het interessant om de rijke natuur te ontdekken van Midden-Limburg. Zo kunt u wandelen naar het pittoreske stadje Thorn, waarbij u door een prachtig natuurgebied loopt. Of een wandeling naar Lange Vlieter waarbij u ook kennismaakt met de afwisselende, adembenemende natuur. Een romantisch weekendje wandelen in Limburg, of met het gezin een (mid)week wandelen in Limburg, het is allemaal mogelijk. Na een heerlijke wandeldag kunt u bijkomen in uw accommodatie bij Resort Boschmolenplas. Met de juiste faciliteiten om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, komt u gegarandeerd tot rust tijdens uw wandelvakantie in Limburg.

Uitwaaien tijdens een week wandelen in Limburg

Het mooiste aan wandelen in prachtige natuurgebieden, is dat we even ontsnappen uit de moderne wereld. Soms vergeten we namelijk om even stil te staan bij wat we hebben en hoe mooi de wereld eigenlijk is. Tijdens uw wandelvakantie in Limburg kunt u rustig de tijd nemen om hierbij stil te staan en te genieten samen met uw naasten. Mooie wandelroutes, leuk gezelschap en interessante gesprekken, dat is precies wat u te wachten staat bij een wandelvakantie in Limburg. Terwijl u de leuke dorpjes en steden aan het ontdekken bent, kunt u natuurlijk even bijkomen op een terras met heerlijke Limburgse lekkernijen.

Rustgevend verblijf tijdens wandelvakantie in Limburg

Om de wandelvakantie in Limburg compleet te maken, wilt u natuurlijk ook fijn verblijven. Bij Resort Boschmolenplas bent u van alle gemakken voorzien om volledig tot rust te komen. Geniet bijvoorbeeld van een dagje strand bij het resort, huur een boot en vaar over de wateren of fiets door de prachtige natuurgebieden. Na een actieve dag staat u een accommodatie te wachten met alle ingrediënten om het een onvergetelijke ervaring te maken. Tijdens uw verblijf bij Resort Boschmolenplas kan uw trouwe viervoeter ook gezellig mee. In alle accommodaties zijn honden toegestaan, bij de meeste vakantiehuizen is er zelfs een ruime achtertuin waar uw hond lekker kan razen. De wandelingen die u gaat maken, gaat uw hond gegarandeerd geweldig vinden. Een weekendje of (mid)week wandelen in Limburg is een ervaring voor in de boeken.

 

🏡 Welk resort is geschikt voor een wandelvakantie in Limburg?

Resort Boschmolenplas gelegen in Midden-Limburg is de perfecte plek om te verblijven tijdens uw wandelvakantie in Limburg. Door de centrale ligging kunt u kiezen uit meerdere wandelroutes door prachtige natuurgebieden en leuke dorpjes en steden bezoeken. Na een actieve dag kunt u uitrusten in een van de ruime vakantiehuizen en genieten van de prachtige omgeving.

🏙️ Welke steden en dorpen kan ik bezoeken tijdens mijn wandelvakantie in Limburg?

Door de centrale ligging van Resort Boschmolenplas, zijn er diverse dorpen en steden die u kunt bezoeken. Hier kunt u heerlijk wandelen en genieten van de authentieke kenmerken. Tussendoor kunt u natuurlijk genieten van de Limburgse lekkernijen op een terras. Na een actieve dag kunt u heerlijk bijkomen in uw vakantiehuis.

🐕 Kan ik mijn hond meenemen naar mijn wandelvakantie in Limburg?

Tijdens uw wandelvakantie in Limburg is het toegestaan om uw hond mee te nemen. Bij de meeste accommodaties is een ruime achtertuin waar uw hond heerlijk rond kan razen. Op het resort zelf is het echter niet toegestaan om uw hond los te laten lopen. Tijdens uw wandelingen kunt u natuurlijk uw hond meenemen en lekker los laten in de prachtige natuurgebieden.

🛎️ Waar kan ik meer informatie vinden over een wandelvakantie in Limburg?

Neem contact op met de receptie. Wij staan u graag te woord met vragen over een wandelvakantie in Limburg en over het verblijf bij Resort Boschmolenplas.