Oud en nieuw in Limburg

Vier oud en nieuw in Limburg! Laat de drukte achter u en verblijf tijdens de jaarwisseling op het ruim opgezette Resort Boschmolenplas aan de Maasplassen. Gezellig spelletjes doen en oliebollen eten met de familie in een van de comfortabel ingerichte vakantiehuizen of luxe villa’s op oudejaarsavond. En daarna natuurlijk samen aftellen naar het nieuwe jaar. Het resort ligt nabij Roermond, perfect voor een middagje shoppen. Of trek er lekker op uit in de Limburgse natuur voor een heerlijke wandeling. Een goed begin van het nieuwe jaar.

 

Waarom Resort Boschmolenplas?

  • Ruime vakantiehuizen
  • Aan de Maasplassen
  • Ontsnap uit de drukte
  • Alle faciliteiten binnen handbereik
 
 

Vakantiehuisje huren tijdens Oud en Nieuw

Heerlijk erop uit tijdens de feestdagen? Huur een vakantiehuisje tijdens oud en nieuw in het prachtige Limburg. Resort Boschmolenplas heeft een divers aanbod aan vakantiehuizen geschikt tot 6 personen. Elk huisje geniet van een uitstekende ligging omringd door natuur en water. Geniet met uw gezelschap van een onvergetelijke oudejaarsavond in uw vakantiewoning. Tip: kom extra tot rust en kies voor een van de wellnesswoningen voorzien van bubbelbad en sauna. Een vakantie tijdens oud en nieuw bij Resort Boschmolenplas betekent plezier voor jong en oud.

Genieten in Limburg tijdens de feestdagen

Breng de feestdagen door in het rustgevende Limburg. Ons resort heeft een uitstekende ligging aan de Maasplassen, zo bent u altijd omgeven van de mooie natuur. Maak uitstapjes naar nabij gelegen steden en dorpen als Roermond of Maastricht. Bent u een winkelliefhebber? Designer Outlet Roermond bevindt zich op enkele kilometers van ons resort. Ook natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens de feestdagen in Limburg. De natuur leent zicht voor prachtige fietstochten en wandelingen. Met oud en nieuw kunt u in sommige steden nog volop genieten van de kerstmarkten. Wat gaat u beleven tijdens de feestdagen in Limburg?