Resort Boschmolenplas | vakantiehuizen aan de Maasplassen

Bootverhuur

Bootverhuur Boschmolenplas | Verken de Limburgse Maasplassen

Een dagje er op uit en genieten van Midden-Limburg op zijn mooist. Bij Bootverhuur Boschmolenplas bent u op het juiste adres. De sloepen zijn voorzien van een luxe kussenset, stootwillen, zwemvesten, touwen, een buiskap tegen de wind, en een krachtige maar stille motor. Dit is een ideale sloep om een lekker dagje de Limburgse Maasplassen te verkennen, terwijl u geniet van de rustige omgeving. U heeft geen vaarbewijs nodig en de sloepen zijn eenvoudig te bedienen!
Voor meer informatie over het huren van een sloep kunt u contact opnemen met onze receptie.

Vaarvakantie met de familie en vrienden in het prachtige Limburg

Varen in Limburg is een bijzondere ervaring. Vanaf Jachthaven Boschmolenplas heeft u toegang tot het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland: De Limburgse Maasplassen. Het gebied bestaat uit 3000 hectare aan grote en kleine plassen, verbonden door de Maas. Een prachtig decor voor varen langs natuurgebieden en pittoreske steden en dorpen. Langs de route vindt u enkele van de best geoutilleerde havens in Limburg.

Ga van boord voor een mooie fiets- of wandeltocht. Voor een bezoek aan één van de historische dorpen en steden langs de vaarroute. Of om te genieten van het rijke culinaire aanbod in de regio. Vanuit de jachthaven kunt u dagelijks boottochten maken naar onder meer het witte stadje Thorn, het pittoreske vestingstadje Stevensweert, de binnenhavens van Wessem en Maasbracht of het levendige Maaseik in België. Bovendien kunt u via de sluizen naar Roermond, Maastricht of Venlo.

Voor wie houdt van varen, heeft Resort Boschmolenplas alles te bieden voor een onvergetelijke vaarvakantie!

 
 

Meer Op het park