Resort Boschmolenplas | vakantiehuizen aan de Maasplassen

Natuurmeer

Natuurmeer

Resort Boschmolenplas is direct gelegen aan het natuurmeer Boschmolenplas. De Boschmolenplas wordt gevoed door grondwater. Het grondwater is ongelooflijk helder, dankzij de filterende werking van het zand en het grind op de bodem van de plas. De plas ontstond dan ook als grindgroeve. De Boschmolenplas is internationaal bekend vanwege de duik- en vismogelijkheden. U kunt bij onze duikschool alle apparatuur huren om heerlijk te duiken. Onze receptie maakt graag een reservering voor u!

Vissen in natuurmeer Boschmolenplas

Houdt u van vissen? Limburg heeft talloze rijke viswateren. Aan de Maasplassen, rivieren, kanalen en beken vindt u de mooiste visplekken. Met vissoorten als karper, snoek, baars, zalm, forel, kopvoorn, sneep en barbeel, waarvan sommige zelfs uniek zijn in Nederland.

Wat is er mooier dan uw hobby te combineren met een ontspannen vakantie in Limburg? In de omgeving van Resort Boschmolenplas vindt u een grote verscheidenheid aan visplekken. Er bestaat een mogelijkheid om in de omgeving van de Boschmolenplas te vissen: een geliefde visstek vanwege onder meer de afwisseling van diepe en ondiepe gedeeltes en taluds en de grote variëteit aan vissoorten. Neem hiervoor echter eerst  contact op met de receptie, om de mogelijkheden te bespreken.

Duiken in natuurmeer Boschmolenplas

Aan de rand van Resort Boschmolenplas ligt een duikschool, waar u onder professionele begeleiding duiklessen kunt nemen en materialen kunt huren. De Boschmolenplas is internationaal bekend als duikbestemming. Het heldere water van de Boschmolenplas biedt onder water een unike zicht op de flora en fauna en de duik bezienswaardigheden. Het beheer van de duiklocatie Boschmolenplas is in handen van duikschool Stingray The Dive Academy.

 
 

Meer Op het park