+31 (0) 475 571 177receptie@boschmolenplas.com  
100% Flexibel,
✔ Tot 48 uur
voor aankomst
gratis omboeken.
✔ Voor alle boekingen gemaakt in april

Boek nu

Jachthaven

  1. Jachthaven

Jachthaven

Jachthaven Boschmolenplas beschikt over circa 100 ligplaatsen waarvan de steigers geschikt zijn voor boten tot 20 meter. Er zijn enkele ligplaatsen voor nog langere boten. De ligplaatsen zijn voorzien van individuele elektra aansluitingen en drinkwateraansluitingen op de steiger. Ook voor de kleinere boten vanaf 6 meter zijn er mooie ligplaatsen beschikbaar.
Voor meer informatie over een ligplaats in de haven kunt u contact opnemen met onze receptie.

Boek nu uw verblijf

Vaarvakantie

Voor bezitters van een boot vormt Resort Boschmolenplas de ideale thuishaven voor een vaarvakantie. Het vakantieresort beschikt over een jachthaven met een boothelling, vaste ligplaatsen en veel vaarwater. Alle gelegenheid dus om onbezorgd te varen op vakantie en prachtige dagtochten over de Maas te maken.

Als bootbezitter wilt u natuurlijk op vakantie varen. Niets zo ontspannend als over het water glijden in uw eigen boot. Genietend op het dek van een goed glas wijn terwijl de zon langzaam in het water zakt. Aan de oevers trekken het Limburgse cultuurlandschap en historische dorpen en steden aan u voorbij. Resort Boschmolenplas is de ideale uitvalsbasis om te genieten van uw boot. Heeft u geen eigen boot, maar wilt u toch een vaarvakantie beleven? Vanuit Jachthaven Boschmolenplas en in de omgeving zijn volop mogelijkheden om een boot te huren, met of zonder vaarbewijs, alleen of met begeleiding.