Ga een midweek naar Limburg

Een heerlijk midweekje in Limburg zorgt voor ontspanning, rust en ultiem plezier. Terwijl u kunt genieten van de prachtige natuurgebieden, de verschillende luxueuze activiteiten en uw prachtige vakantiehuis, is er bij resort Boschmolenplas ook voor uw kinderen genoeg te doen. Zo kunnen ze heerlijk vertoeven op het privé strandje van het resort of gebruikmaken van de verschillende sport- en speelmogelijkheden. Wat denkt u bijvoorbeeld van de tennisbanen, het grote sportveld of de duikschool bij het resort! Geniet van een welverdiende midweek weg bij Resort Boschmolenplas!

Waarom resort Boschmolenplas?

  • Ruime vakantiehuizen
  • Aan de Maasplassen
  • Jachthaven
  • Nabij Designer Outlet Roermond
 
 

Ga eens een midweek weg

Een midweek in Limburg is heerlijk wanneer u echt optimaal wilt genieten van de rust en ruimte. Terwijl de meeste mensen aan het werk zijn kunt u tijdens een midweekje weg heerlijk rondslenteren over het park en gebruik maken van de parkfaciliteiten. Ook in de omgeving is het over het algemeen doordeweeks een stuk rustiger dan in de weekend. Zo kunt u heerlijk wandelen, fietsen en sightseeën zonder al te veel drukte om u heen!

Het ruim opgezette vakantiepark Resort Boschmolenplas biedt u tevens de mogelijkheid om uw trouwe hond mee te nemen. In de prachtige omliggende natuur kan uw hond zijn energie lekker kwijt, waardoor ook deze het ultieme genot van vrijheid zal ervaren. Daarnaast zorgt ook de grote tuin bij uw vakantiehuis ervoor dat uw hond heerlijk even naar buiten kan en dat uw eventuele buren geen last van hebben.

De luxueus ingerichte vakantiehuizen van het park zorgen eveneens voor totale ontspanning, zodat u alle stress van het dagelijks leven even achter u kunt laten. Genietend vanuit uw vakantiehuis van het prachtige uitzicht over het water of heerlijk relaxen in uw eigen privé spa, met sauna, whirlpool of zonnebank. Bij Resort Boschmolenplas is het allemaal mogelijk! Onze vakantiehuizen bieden plaats aan gezelschappen tot 6 personen en zijn uiteraard compleet ingericht en voorzien van alle moderne gemakken!

Een midweekje Limburg voor de hele familie

Limburg biedt u tijdens een midweek weg voldoende mogelijkheden om een heerlijke vakantie te beleven. Wat denkt u bijvoorbeeld van prachtige wandelingen door de verschillende natuurgebieden in de omgeving. Ook het verkennen van deze natuurgebieden op de fiets behoort tot de mogelijkheden. Heeft u uw fietsen niet mee, dan kunt u fietsen huren bij de receptie!

Het privé strand bij het resort, de duikschool en natuurlijk de verhuur van boten zorgen ervoor dat u heerlijk van het omliggende water kunt genieten. Doordat het resort aan de oevers van de Maas ligt, kunt u er tevens voor kiezen om een bootje te huren en een deel van de Maas te verkennen. Heerlijk om tijdens de zomerdagen uw dagen te vullen.

Roermond en Maastricht zijn twee vlakbij gelegen steden waar u tijdens uw midweek in Limburg heerlijk kunt genieten van de verschillende terrassen, de bezienswaardigheden in de stad en natuurlijk het bourgondische Limburgse leven. Heerlijk wanneer u na een lange dag aan het strand of wandeling lekker uit eten wilt gaan. Redenen genoeg om te genieten van een heerlijke midweek in Limburg. Boek daarom vandaag nog een midweek weg bij Resort Boschmolenplas.