Resort Boschmolenplas | vakantiehuizen aan de Maasplassen

Pinksteren vakantie aan de Maasplassen

Pinksterweekend in Resort Boschmolenplas

Pinksteren is de ideale tijd voor een vakantie op Resort Boschmolenplas. De lente is in volle gang, de natuur staat in bloei en de zon schijnt over het prachtige landschap. In andere woorden, geniet van het heerlijke lentezonnetje in een natuurrijke omgeving in Limburg.

Waarom Resort Boschmolenplas?

  • Ruime vakantiehuizen
  • Aan de Maasplassen
  • Jachthaven
  • Nabij Designer Outlet Roermond

Ontdek de prachtige omgeving 

Kom tot rust tijdens een lang Pinksterweekend met vrienden en familie op Resort Boschmolenplas. Ga lekker de natuur in, en geniet van de prachtige omgeving. De dagen worden langer, de bomen groener en bovendien is het ideaal fietsweer, waardoor u de omgeving prima kunt verkennen per fiets. Op ons vakantiepark liggen de fietskaarten voor u klaar. En natuurlijk kunt u bij ons eenvoudig uw fiets of e-bike huren. Daarnaast zijn er ook prachtige wandeltochten om te lopen en om al het flora en fauna te mogen aanschouwen. Loop langs het mooie water of zoek juist de magische bossen op die leidden naar het pittoreske witte stadje Thorn.

Unieke vakantie in Limburg

U kunt op ons resort verschillende activiteiten ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan fietsen of wandelen in prachtige natuurgebieden, langs het water of een aantrekkelijke sloep huren waarmee u de Maas kunt opvaren. U heeft hiervoor geen vaarbewijs nodig. Onze havenmeester legt u het functioneren van onze sloepen goed en precies uit. Een echte belevenis!

In de nabijgelegen dorpen en steden kunt u heerlijk shoppen of genieten van een glas wijn of een ander drankje op het terras in de voorjaarszon. Denk bijvoorbeeld aan het prachtige Roermond, met haar historisch centrum en de gigantische designer outlet. Maar daarnaast kunt u ook terecht voor kunst en cultuur. Verschillende musea, kastelen en kerken maken de omgeving absoluut een bezoek waard. 

Boek een lang Pinksterweekend om volop te kunnen genieten, en ervaar de rust, ruimte en natuur van Resort Boschmolenplas en omgeving.

Wij wensen u alvast een fijn Pinksterweekend toe!