Resort Boschmolenplas | vakantiehuizen aan de Maasplassen

Vakantiepark Limburg

Vakantiepark Limburg

Een vakantie in eigen land beleeft u relaxed en ontspannen in het prachtige Limburg. Vakantiepark Boschmolenplas geniet van een centrale ligging in Limburg waardoor tal van activiteiten en mooie gebieden snel en gemakkelijk te bereiken zijn. Wilt u daarnaast uw trouwe viervoeter meenemen, dan heeft u hiervoor ook alle mogelijkheden. In alle luxe accommodaties op Resort Boschmolenplas is het namelijk toegestaan om uw hond mee te nemen.

Waarom Resort Boschmolenplas

  • Aan de Maasplassen
  • Nabij sfeervolle dorpen en steden
  • Designer outlet Roermond
  • Jachthaven en duikschool

Vakantiepark Boschmolenplas in Limburg

Dit mooie en groene vakantiepark is gelegen aan de Boschmolenplas en is van alle gemakken voorzien. Zo is het gelegen aan een natuurmeer, is er een jachthaven voorhanden met een directie verbinding met de Maas en zijn er op het resort ook diverse sport- en speelactiviteiten aanwezig. Voor een lekkere maaltijd neemt u plaats in Restaurant Boschmolenplas vanwaar u een prachtig uitzicht geniet over de Boschmolenplas aan de ene zijde en de gezellige jachthaven aan de andere zijde.

De luxe accommodaties van dit prachtige resort zijn gelegen aan de oever van het ven, dat rijkelijk bezocht wordt door watervogels. De woningen zijn uiteraard ruim en comfortabel ingericht en voorzien van alle moderne gemakken. Wilt u nog meer luxe tijdens uw vakantie? Kies dan voor een  accommodatie met heerlijke privé wellness faciliteiten.

Door de centrale ligging van het vakantiepark, heeft u ook snel en gemakkelijk toegang tot verschillende natuurgebieden. Dit biedt tal van mogelijkheden als het gaat om wandelen of fietsen maar ook voor recreatieve of sportieve activiteiten op en aan het water. Voor kinderen bieden omliggende pretparken als Kinderspeeldorp Pee Wee en Toverland in Sevenum een uitkomst. Daarnaast heeft u op het vakantiepark zelf de beschikking over een jeu de boulesbaan, een tafeltennistafel, twee tennisbanen, een sportveld en een buitenparcours met fitness toestellen. U hebt hier zelfs de mogelijkheid om te leren duiken bij de plaatselijke duikschool. Qua activiteiten zult u tijdens uw vakantie op Resort Boschmolenplas dan ook zeker niets te kort komen!

Vakantiepark Limburg met hond

Zoals eerder aangegeven is het ook toegestaan om uw trouwe viervoeter mee te nemen op vakantie. De aangrenzende natuurgebieden bieden u de mogelijkheid om met uw trouwe viervoeter te genieten van eindeloze wandel- of fietstochten. Op het vakantiepark is het echter, voor de veiligheid, niet toegestaan om uw hond los te laten lopen. Loopt u echter graag met uw hond los, dan raden wij u zeker aan om een bezoek te brengen aan natuurgebied De Beegderheide. In dit open natuurgebied kunt u uw hond zorgeloos los laten lopen, zonder dat u daarbij het overzicht verliest.

Daarbij is elke vakantiehuis op het vakantiepark voorzien van een heerlijke ruime tuin, zodat uw hond ook in de tuin voldoende ruimte heeft om te ontspannen en spelen. Een vakantie op Resort Boschmolenplas is daarmee uitermate geschikt voor een ieder die wil genieten van een heerlijke ontspannen vakantie, ook wanneer u uw hond wilt nemen.