Resort Boschmolenplas | vakantiehuizen aan de Maasplassen

Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond

Op ongeveer 10 kilometer van Resort Boschmolenplas ligt het Designer Outlet Roermond. Het grootste outlet centrum van Europa, met meer dan 120 winkels van topmerken. U vindt er bekende namen als BOSS, Dolce & Gabbana, Polo Ralph Lauren, Diesel, Armani en Michael Kors.

In het Outlet Roermond is het gezellig winkelen. Het sfeervolle merkendorp nodigt uit om uren te slenteren door de straatjes met de talloze stijlvolle boetieks. In Roermond is het Outlet Center 363 dagen per jaar geopend. U kunt er elke dag van de week shoppen, ook op zondag. Alleen op eerste kerstdag en op nieuwjaarsdag is het outlet centrum gesloten.

Sinds de opening is het Designer Outlet Roermond steeds verder uitgebreid. Behalve voor designkleding kunt u er inmiddels terecht voor een grote variëteit aan producten van topmerken. Van tassen, schoenen, sieraden en andere accessoires tot bijvoorbeeld lingerie, badmode, servies en huishoudelijke apparatuur.

Winkelen in Roermond en Omgeving

Het centrum van Roermond en het outlet zijn verbonden door een voetgangerstunnel. Zo loopt u binnen enkele minuten de monumentale binnenstad in. Ook daar vindt u een waar winkelparadijs, in een decor van oude kerken, sfeervolle pleinen en imposante monumenten. En er valt nóg meer te shoppen in Roermond. Buiten het centrum vindt u het Retailpark met megastores van onder meer Mediamarkt, Intersport en Rofra Home. In Roermond is winkelen een hele beleving!

Buiten Roermond zijn de modesteden van internationale allure Maastricht, Düsseldorf (DE) en Hasselt (BE) een bezoek waard.

Andere leuke uitstapjes

✓ Retail Park Roermond

35.000 m² aan funshopping in Roermond; media, elektronica, speelgoed, sport, levensmiddelen, interieur, muziek en meer.

✓ Binnenstad Roermond

In de historische stadskern van Roermond een breed aanbod van winkels.

✓ Binnenstad Maastricht

In Wyck, het meest trendy stadsdeel. Of in het stokstraatkwartier met de exclusieve boetiekjes.

✓ Binnenstad Düsseldorf (DE)

In de bekendste winkelstraat van het Ruhrgebied, de Königsallee, met de exclusieve merken winkels.

✓ Binnenstad Hasselt (BE)

Met de vele boetiekjes en luxe winkels. En het modemuseum Hasselt

✓ Maasmechelen Village

Het exclusieve merken dorp in Maasmechelen nabij Maastricht.

Bekijk vergelijkbare faciliteiten