Resort Boschmolenplas | vakantiehuizen aan de Maasplassen

Resort Boschmolenplas richt zich in het bijzonder op een Senioren doelgroep

Vakantie is een tijd om te genieten. Van natuur en cultuur, van lekker eten en drinken, en natuurlijk van elkaar. Maar wel in een vakantieresort dat rekening houdt met de behoeften van senioren op vakantie. Ervaar het rijke leven met een seniorenvakantie in Resort Boschmolenplas.

Op Resort Boschmolenplas is het heerlijk toeven voor senioren. Senioren waarderen de ruimte opzet van het vakantieresort, de rust en de natuurlijke ligging. U kunt bovendien kiezen voor een vakantiehuis met de slaapkamer en badkamer gelijkvloers. Zodat u ook onbezorgd vakantie kunt vieren als u minder goed ter been bent. Resort Boschmolenplas heeft bovendien ook uitstekende mogelijkheden om een vakantie voor ouderen met een zorgbehoefte mogelijk te maken.

Volop genieten van het leven

Resort Boschmolenplas is de ideale locatie voor een seniorenvakantie. Maar dat wil niet zeggen dat er niets te beleven valt. Integendeel! Op vakantie zijn senioren vaak juist op zoek naar een balans tussen actief bezig zijn en ontspanning. Senioren die op vakantie erop uit willen om de omgeving te verkennen, hebben genoeg te ontdekken. Verken de prachtige omgeving van Resort Boschmolenplas bijvoorbeeld te voet of met de fiets, te huur bij de receptie. Blijft u liever in de buurt van uw vakantiehuis? Daar heeft u alle voorzieningen binnen handbereik. Op het vakantieresort bevinden zich een jachthaven, een restaurant met terras, twee tennisbanen, buiten fitness-toestellen en een jeu-de-boules baan.

Kortom: dé plek voor een seniorenvakantie, waarin van alles te beleven valt.