Resort Boschmolenplas | vakantiehuizen aan de Maasplassen

Vakantiepark Nederlands Limburg

Vakantiepark Nederlands Limburg

Een vakantie in Nederlands Limburg boeken? Doen! Deze regio heeft zoveel moois te bieden: leuke steden en dorpen met een rijke historie, een ruim aanbod aan kunst en cultuur en ook prachtige natuurgebieden en Nationale Parken om mooie wandelingen en fietstochten te maken. Resort Boschmolenplas in Midden-Limburg is de perfecte uitvalsbasis om deze regio te ontdekken. U verblijft op dit vakantiepark in Nederlands Limburg in een comfortabel en ruim vakantiehuis en u kunt gebruikmaken van alle faciliteiten op het resort. Waar wacht u nog op?

Waarom Resort Boschmolenplas?

  • Ruime vakantiehuizen
  • Aan de Maasplassen
  • Jachthaven
  • Nabij Designer Outlet Roermond

Kom heerlijk tot rust in Nederlands Limburg

Tijdens een vakantie in Nederlands Limburg komt u helemaal los van de dagelijkse beslommeringen en geniet u van de rust, de ruimte en de natuur in deze regio. Vanaf Resort Boschmolenplas, ons vakantiepark in Nederlands Limburg, bezoekt u eenvoudig de prachtige Nationale Parken ‘De Meinweg’ en ‘De Groote Peel’. Hier vindt u uitgestrekte wandel- en fietspaden en ontdekt u de bijzondere plant- en diersoorten die hier voorkomen. Waterliefhebbers zijn in Midden-Limburg in Nederland helemaal in hun element. Dit waterrijke gebied in het hart van de Maasplassen biedt veel mogelijkheden. Naast de vele ongerepte natuur, heeft deze regio ook prachtige steden en dorpen die u gemakkelijk bezoekt vanaf uw vakantiehuis in Nederlands Limburg. Maak interessante stadswandelingen en ontdek de cultuur en historie van deze plaatsen. Ook kunt u hier lekker een dagje shoppen en een terrasje doen. Dat is vakantie!

Uw vakantiepark in Nederlands Limburg

Op het waterrijke Resort Boschmolenplas verblijft u in een comfortabel en ruim vakantiehuis in Nederlands Limburg. De vakantiehuizen op dit vakantiepark liggen veelal aan het water en zijn van alle gemakken voorzien.

Ook op de rest van dit vakantiepark in Nederland ontbreekt het u aan niets. Zo luncht en dineert u bijvoorbeeld uitgebreid én met uitzicht over het water bij Restaurant Boschmolenplas en huurt u een fiets eenvoudig bij onze fietsverhuur. Vergeet niet dat het vakantiepark aan het water ligt: op en rond het park vindt u een bootverhuur, jachthaven en duikschool en ook zijn er veel vismogelijkheden in het natuurmeer.

Wacht niet en boek snel uw vakantie in Nederlands Limburg bij Resort Boschmolenplas.