Uw vakantiewoning aan het viswater: dat is pas ontspannen vissen!

Als u op visvakantie gaat, wilt u natuurlijk het liefst een vakantiewoning aan het viswater huren. Resort Boschmolenplas biedt u de oplossing! De waterwoningen op het Resort Boschmolenplas zijn direct gelegen aan de Boschmolenplas. U kunt dus direct vanuit uw eigen tuin uw hengel uitwerpen. Of u nu houdt van witvissen, of u vist liever op karper of roofvissen: op Resort Boschmolenplas kunt u uw vissershart ophalen.

Vissen aan de Boschmolenplas tijdens uw vakantie op Resort Boschmolenplas

Wat is er mooier dan uw hobby te combineren met een ontspannen vakantie in Limburg? Zoekt u een complete visvakantie? Of zoekt u een mooie plek om een weekend te karpervissen in Nederland? Resort Boschmolenplas is een vakantieresort met viswater direct voor de deur van uw vakantiewoning. Aan de kraakheldere Boschmolenplas, met allerlei soorten vis, zult u als visser op vakantie zeker in uw element zijn. Hier kunt u naar hartenlust vissen, direct vanaf de waterkant of vanuit een boot. In een prachtige, natuurlijke omgeving met behalve het rijke water van de Boschmolenplas, ook vele uitstekende visplekken in de omgeving om te ontdekken.

Onder het wateroppervlak van de Boschmolenplas bevindt zich een zee van leven. In 30 jaar tijd is de plas uitgegroeid tot een rijke bron van inheemse flora en fauna. Met een grote variëteit aan vissoorten waaronder baars, snoek, snoekbaars, zonnebaars, steur, paling, pos, karper, blankvoorn, zoetwaterkwallen en kreeft. De afwisseling van ondiepe en diepere gedeeltes, scherpe taluds en grote plantenvelden maken de Boschmolenplas tot een bijzonder vruchtbare plek voor uw visvakantie in Limburg. De benodigde visvergunning kunt u aan de receptie verkrijgen.

Karpervissen in Limburg

Liefhebbers van karpervissen komen doorgaans niet met lege handen thuis na een vakantie aan de Boschmolenplas. Gaat u op vakantie met uw partner, familie of vrienden? Terwijl u zich wijdt aan het karpervissen, op de Boschmolenplas of op een andere visstek in de omgeving zoals het grootste aaneengesloten watergebied van Nederland, de Maasplassen, hoeft uw reisgezelschap zich niet vervelen. In de prachtige omgeving van het vakantieresort is namelijk genoeg te beleven voor een veelzijdige vakantie.

Wilt u op vakantie vanuit uw eigen tuin kunnen vissen? Geef bij uw boeking dan door dat u op visvakantie gaat.

'Veel mooier wordt het niet', schreef Hengelsporthuis.com in een recensie over visvakanties in Resort Boschmolenplas. Alvast veel visplezier toegewenst!