Vakantiewoningen

zicht over Ven en achtergrond woning.JPG

Venwoning

De venwoning dankt zijn naam aan de directe ligging aan de oever van een zogenoemde ven, een waterplas die rijkelijk bezocht wordt door watervogels. Deze directe ligging aan de ven zorgt voor een mooi en rustgevend uitzicht vanuit uw vakantiewoning. 

Lees meer >
Terras waterwoning

Waterwoning

Onze aantrekkelijke waterwoningen liggen allen direct aan de weide Boschmolenplas en bieden uw een prachtig uitzicht over de plas. Geniet van het prachtige uitzicht vanaf uw (dak)terras of werp uw hengel uit aan de plas, dat is allemaal mogelijk bij een verblijf in een waterwoning!

Lees meer >
omgeving havenwoning

Havenwoning

Onze fraai gelegen havenwoningen kijken allen direct uit op onze gezellige jachthaven waar schepen in- en uitvaren. Vanuit uw eigen tuin of dakterras kunt u de schepen de Maas op zien varen. Tevens liggen onze elektrische sloepen, waar u mee de rivier de Maas kunt opvaren, in de haven voor u gereed.

Lees meer >
woning aan het water

Tuinvilla

Onze tuinvilla's danken hun naam aan de ruime tuinen waarin deze villa's liggen, ideaal voor uw kinderen om in te spelen. In de omgeving staan speeltoestellen tot hun beschikking. Gaat uw hond mee op vakantie? Dan biedt de tuin ook voldoende (speel)vrijheid.

Lees meer >
Terras VIP Wellness Villa

VIP Wellness Villa

Wilt u even helemaal tot rust komen tijdens uw vakantie? Dan is de VIP Wellness Villa de perfecte vakantiewoning voor u. De VIP Wellness VIP Villa dankt zijn naam aan de Spa faciliteiten die deze villa's bezitten. U kunt hier helemaal tot rust komen en genieten van de sauna, zonnebank en whirlpool. 

Lees meer >
Uitzicht vanuit VIP Waterzicht Villa op Resort Boschmolenplas

VIP Waterzicht Villa

VIP Waterzicht Villa dankt zijn naam aan de prachtige ligging aan de wijdse Boschmolenplas, de grootste die u in Nederland kunt vinden. U kunt hier tot rust komen en volop genieten van het uitzicht. Vanaf uw terras heeft u een schitterend uitzicht over de plas.

Lees meer >