+31 (0) 475 571 177receptie@boschmolenplas.com  
Rust & Ruimte 

✔ Prachtige vakantiehuizen met alle ruimte
✔ ​Alle faciliteiten binnen handbereik!

Boek nu

Watersport

  1. Watersport

Watersport bij Resort Boschmolenplas

Bij Resort Boschmolenplas zijn er verschillende watersporten te beleven voor jong en oud! U hoeft niet ver te reizen voor deze watersporten, ze bevinden zich namelijk allemaal op het resort zelf. 
Boek uw vakantiehuis aan het water, naast de jachthaven of zelfs een VIP Wellness villa voor nog meer ontspanning.

Boek nu uw vakantiehuis

Varen

Bij Bootverhuur Boschmolenplas is het mogelijk om een boot te huren. Deze bootjes zijn makkelijk te besturen en een vaarbewijs is niet nodig. Wilt u liever uw eigen boot meenemen? Ook dit is mogelijk. U kunt uw boot aanmeren in de jachthaven op het resort.
De boottocht valt ook zeer goed te combineren met een fiets- of wandelroute. Perfect voor een dagje varen op de Boschmolenplas met het hele gezin!

Vissen

Ook hengelaars zijn van harte welkom op Resort Boschmolenplas. Om te vissen hoeft u niet eens van het resort af te gaan. De Boschmolenplas ligt namelijk aan het resort en dit is een zeer geschikte plek om te gaan vissen vanwege diepe en ondiepe gedeeltes en de vele vissoorten die zwemmen in de Boschmolenplas.

Duiken

Zelfs duiken is een mogelijkheid bij Resort Boschmolenplas! Aan de rand van Resort Boschmolenplas bevindt zich een duikschool. Hier kunt u onder professionele begeleiding duiklessen nemen. Materialen huren is ook mogelijk bij de duikschool. Beginnende duikers kunnen een introductieduik nemen. Getrainde duikers kunnen zelfs tot 30 meter diep duiken.