Pinksterweekend in Resort Boschmolenplas

Pinksteren is de ideale tijd voor een vakantie op Resort Boschmolenplas. De lente is begonnen, en de natuur staat in bloei. Geniet van het lentezonnetje in een natuurrijke omgeving.

Kom tot rust tijdens een lang Pinksterweekend met vrienden en familie op Resort Boschmolenplas. Ga lekker de natuur in, en geniet van de prachtige omgeving. De dagen worden langer, de bomen groener en bovendien is het ideaal fietsweer, waardoor u de omgeving prima kunt verkennen per fiets. Op ons vakantiepark liggen de fietskaarten voor u klaar. En natuurlijk kunt u bij ons eenvoudig uw fiets of e-bike huren.

U kunt op ons resort fietsen, wandelen langs het water of een aantrekkelijke sloep huren waarmee u de Maas kunt opvaren. U heeft hiervoor geen vaarbewijs nodig. Onze havenmeester legt u het functioneren van onze sloepen goed en precies uit. Een belevenis!

In de nabijgelegen dorpen en steden kunt u heerlijk shoppen of genieten van een glas wijn of een ander drankje op het terras in de voorjaarszon.

Boek een lang Pinksterweekend om volop te kunnen genieten, en ervaar de rust, ruimte en natuur van Resort Boschmolenplas en omgeving.

Bekijk snel onze aanbiedingen voor een Pinksterweekend! Wij wensen u alvast een fijn Pinksterweekend toe!

Voorjaar tijdens Pinksteren!

  • Heerlijk genieten aan het water
  • Boek een rondvaart over de rivier de Maas!
  • Wandel naar het bekende witte dorpje Thorn
  • Fietsroutes direct van het resort 
  • Ervaar Limburg en de Limburgse gastvrijheid

Bekijk aanbiedingen