+31 (0) 475 571 177receptie@boschmolenplas.com  


100% Flexibel

✔ Tot 14 dagen voor aankomst gratis omboeken

Boek nu

Vakantiehuis huren voor langere tijd

  1. Vakantiehuis huren voor langere tijd

Een vakantiehuis huren voor langere tijd voor uzelf of uw werknemers?

Op Resort Boschmolenplas is dit mogelijk. Het resort is uitermate geschikt om tijdelijk wat langer te verblijven. Bijvoorbeeld voor medewerkers van bedrijven die tijdelijk een project hebben in de omgeving of als tussenoplossing voor als u in afwachting bent van een nieuwe woning. U betaald bij ons voor een volledig ingerichte en vrijstaande woning met een eigen tuin en parkeerplaats vanaf slechts € 935,- per maand!

Het Resort
Resort Boschmolenplas is centraal gelegen in Midden Limburg.
De bereikbaarheid vanuit de snelweg A2 is goed.
Door de ruime opzet en de ligging in een natuurlijke omgeving aan het water, heerst er op Resort Boschmolenplas een rustieke sfeer. Hier kunt u moeiteloos de alledaagse drukte achter u laten.

De woningen
De exclusieve en compleet ingerichte vakantiehuizen bevinden zich op ruime kavels. Alle woningen (met 2 of 3 slaapkamers) zijn comfortabel ingericht en beschikken bovendien over een luxe keuken met vaatwasser en combimagnetron, een ruime woonkamer, 2 toiletten en een badkamer met bad en
douche. Tevens is bij iedere woning parkeergelegenheid voor minimaal  één auto. U kunt bij ons onder andere kiezen voor een venwoning, waterwoning of havenwoning. 

 

Extra’s
Resort Boschmolenplas kan u veel extra’s bieden. Denk aan linnengoed, schoonmaakservice, een wasmachine. Overige wensen zijn altijd bespreekbaar op aanvraag.

Omgeving
De omgeving van Resort Boschmolenplas nodigt u uit voor eindeloos recreatief plezier. Wandelen en fietsen door nabijgelegen natuurgebieden. Het culturele aanbod van de vele idyllische Limburgse dorpjes. Winkelen in Roermond, Maastricht, Düsseldorf of Hasselt. Een uitstapje naar één van de vele themaparken en musea. U vindt het allemaal in de directe omgeving van Resort Boschmolenplas.

Afstand tot Roermond: 10 km.
Afstand tot Sittard: 25 km.
Afstand tot Eindhoven: 45 km.
Afstand tot Maastricht:45 km.

Resort Boschmolenplas bezichtigen

Interesse in een bezichtiging van het park en de woningen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Referenties

Stork, Vaktec, Alstom, Masita, Tebodin, Cofely Fabricom, DSM, Sabic, Rabobank, VDL Steelweld

 
Boek uw ruime vakantiehuis voor een langere tijd
 

De faciliteiten van Resort Boschmolenplas: