Vakantie in Limburg met de hond

Bent u op zoek naar een vakantie in Limburg waar ook uw hond welkom is? Op Resort Boschmolenplas in Limburg zijn voldoende vakantiehuizen beschikbaar waarbij uw hond gewoon mee mag. Laat uw hond dus geen belemmering zijn voor een onbezorgde en luxueuze vakantie met u en uw familie, neem uw trouwe viervoeter gewoon mee. De vakantiehuizen beschikken bovendien allemaal over een grote tuin. Resort Boschmolenplas geeft u de mogelijkheid om zorgeloos te genieten van een heerlijke vakantie mét hond!

Waarom Resort Boschmolenplas

  • Huisdiervriendelijk resort
  • Direct aan de Maasplassen
  • Vakantiehuizen met ruime tuin
  • Groot aanbod losloopgebieden
 
 
 
 

Uw hond mag mee op vakantie bij Boschmolenplas

Zoals gezegd mag uw hond gewoon mee op uw vakantie naar Limburg. Tijdens uw verblijf op het vakantiepark is het echter niet toegestaan om uw hond los te laten lopen. Op het vakantiepark moet uw hond te allen tijde aangelijnd zijn. Er zijn echter in de omgeving uitstekende mogelijkheden om uw hond lekker vrij te laten lopen.

Zowel het natuurmeer Boschmolenplas als natuurgebied De Beegderheide liggen binnen korte afstand. De Beegderheide is een prachtig natuurgebied waar uw hond gewoon vrij rond mag lopen en zijn dagelijkse energie meer dan kwijt kan. Het grote voordeel van dit natuurgebied is dat het bestaat uit grote open vlaktes, zodat u altijd het overzicht heeft wanneer u besluit uw hond los te laten lopen. Uiteraard is dit natuurgebied ook een prachtige plek voor wandel- en fietsliefhebbers! Geniet van een zorgeloze vakantie met uw hond in Limburg.

Vakantiehuis huren met hond in Limburg

De luxe vakantiehuizen op Resort Boschmolenplas zijn volledig ingericht en voorzien van alle moderne gemakken voor een ontspannen vakantie met de hond in Limburg. Uiteraard is hierbij ook rekening gehouden met de veiligheid en bewegingsruimte van uw trouwe hond. Zo is er sprake van een ruime en grote achtertuin, waar u uw hond lekker vrij kunt laten spelen. Ook zijn de vakantiehuizen in Limburg huisdiervriendelijk en ruim opgezet zodat uw hond alle ruimte heeft en zich niet opgesloten voelt in het vakantiehuis.

Daarnaast is het vakantiepark voorzien van een groot meer, zodat u ook met uw hond kunt gaan zwemmen wanneer deze daar behoefte aan heeft. Let er echter wel op dat er ook anderen zijn die in het meer spelen, vissen of zwemmen.

In alle vakantiehuizen zijn uw honden toegestaan

In alle typen vakantiehuizen op het park is een hond toegestaan. Op dit prachtige en rustig gelegen vakantiepark in Limburg kunt u dan ook tezamen een zorgeloze vakantie beleven. Uw trouwe viervoeter hoeft u niet thuis achter te laten bij vrienden of naar een pension te brengen. U neemt uw hond namelijk gewoon mee op vakantie! Uw hond kan zich heerlijk uitleven in de natuur van Limburg, en is toch immers ook gewoon het liefste altijd bij u! Boek vandaag nog een prachtige vakantie op het mooie en luxe Resort Boschmolenplas voor u en uw hond.

🐶 Waarom op vakantie in Limburg met de hond?

Lekker een weekend, midweek of week weg in Limburg. Met de hond erbij is het nog gezelliger. Samen met uw trouwe viervoeter geniet u van de rust en ruimte tijdens mooie wandelingen in de natuurgebieden van Midden-Limburg.

🏠 Welk vakantiepark in Limburg kies ik voor een vakantie met de hond?

Op Resort Boschmolenplas is uw hond van harte welkom. Want zeg nu zelf… op vakantie wilt u uw hond toch niet missen?! Lijn uw hond wel altijd aan op dit vakantiepark in Limburg. Wilt u uw hond lekker los laten lopen? Dit kan prima in de omgeving.

🐕 Naar welk losloopgebied kan ik met mijn hond tijdens mijn vakantie in Limburg?

Het Leudal is een prachtig natuurgebied waar u samen met uw (aangelijnde) hond heerlijk kunt wandelen. Binnen dit gebied zijn er ook een aantal losloopgebieden uitgezet, waar uw hond vrij los mag lopen om en zo zijn dagelijkse energie kwijt kan.

⭐ Waar vind ik een ruim vakantiehuis in Limburg voor mijn vakantie met hond?

De luxe vakantiehuizen op Resort Boschmolenplas zijn ruim en volledig ingericht. Ook is er een ruime en grote achtertuin, waar u uw hond lekker vrij kunt laten spelen. De vakantiehuizen zijn ruim opgezet zodat uw hond alle ruimte heeft en zich niet opgesloten voelt in het vakantiehuis. Perfect dus voor een vakantie in Limburg met hond.