Resort Boschmolenplas | vakantiehuizen aan de Maasplassen

Vakantiehuis met hond

Vakantiehuis met hond in Limburg

Bent u op zoek naar een luxe vakantiehuis waarbij uw hond ook gewoon mee mag? Op Resort Boschmolenplas in Limburg zijn voldoende vakantiehuizen beschikbaar waarbij uw hond gewoon mee mag. Laat uw hond dus geen belemmering zijn voor een onbezorgde en luxueuze vakantie met u en uw familie, neem haar of hem gewoon mee. Resort Boschmolenplas geeft u de mogelijkheid om zorgeloos te genieten van een heerlijke vakantie mét hond!

Waarom Resort Boschmolenplas?

  • Huisdiervriendelijk resort
  • Direct aan de Maasplassen
  • Vakantiehuizen met ruime tuin
  • Groot aanbod losloopgebieden

Uw hond mag mee op vakantie bij Boschmolenplas

Zoals gezegd mag uw hond gewoon mee op vakantie bij Resort Boschmolenplas. Tijdens uw verblijf op het vakantiepark is het echter niet toegestaan om uw hond los te laten lopen. Op het vakantiepark moet uw hond te allen tijde aangelijnd zijn. Er zijn echter in de omgeving uitstekende mogelijkheden om uw hond lekker vrij te laten lopen.

Zowel het natuurmeer Boschmolenplas als natuurgebied De Beegderheide liggen binnen korte afstand. De Beegderheide is een prachtig natuurgebied waar uw hond gewoon vrij rond mag lopen en zijn dagelijkse energie meer dan kwijt kan. Het grote voordeel van dit natuurgebied is dat het bestaat uit grote open vlaktes, zodat u altijd het overzicht heeft wanneer u besluit uw hond los te laten lopen. Uiteraard is dit natuurgebied ook een prachtige plek voor wandel- en fietsliefhebbers!

Vakantiehuis huren met hond

De luxe vakantiehuizen op Resort Boschmolenplas zijn volledig ingericht en voorzien van alle moderne gemakken voor een ontspannen vakantie. Uiteraard is hierbij ook rekening gehouden met de veiligheid en bewegingsruimte van uw trouwe viervoeter. Zo is er sprake van een ruime en grote achtertuin, waar u uw hond lekker vrij kunt laten spelen. Ook zijn de vakantiehuizen ruim opgezet, zodat uw hond alle ruimte heeft en zich niet opgesloten voelt in het vakantiehuis. 

Daarnaast is het vakantiepark voorzien van een groot meer, zodat u ook met uw hond kunt gaan zwemmen wanneer deze daar behoefte aan heeft. Let er echter wel op dat er ook anderen zijn die in het meer spelen, vissen of zwemmen.

Vakantiehuis honden toegestaan

In alle typen vakantiehuizen op het park is een hond toegestaan. Op dit prachtige en rustig gelegen vakantiepark in Limburg kunt u dan ook tezamen een zorgeloze vakantie beleven. Uw trouwe viervoeter hoeft u niet thuis achter te laten bij kennis of naar een pension te brengen. U neemt hem of haar namelijk gewoon mee op vakantie! Uw hond kan zich hier heerlijk uitleven, en is toch immers ook gewoon het liefste altijd bij u!  Boek vandaag nog een prachtige vakantie op het mooie en luxe Resort Boschmolenplas voor u en uw hond.

🦮 Wat is de beste plek voor een vakantie met hond in Nederland?

Resort Boschmolenplas is de perfecte plek voor een vakantie met hond in Nederland. Het resort is beschikt over ruime vakantiehuizen met een grote tuin waar de hond zich prima kan vermaken. 

🏡 Beschikt het vakantiehuis met hond over een omheinde tuin?

De ruime vakantiehuizen van Resort Boschmolenplas beschikken over een ruime tuin. Deze tuin is echter niet omheind. 

🌿 Waar ligt het leukste vakantiehuis met hond middenin de natuur?

In Midden-Limburg bij Resort Boschmolenplas vindt u vakantiehuizen met hond middenin een natuurrijke omgeving en direct aan de Boschmolenplas.

💵 Waar vind ik de beste deals voor een vakantiehuis met hond?

De beste deals voor een vakantiehuis met hond vindt u bij Resort Boschmolenplas. Bijna alle vakantiehuizen zijn geschikt voor een vakantie samen met uw hond. Bekijk onze aanbiedingen