Op vakantie met uw hond naar Resort Boschmolenplas

Kijkt u al uit naar uw welverdiende vakantie in Limburg? Dan wilt u uw trouwe viervoeter natuurlijk het liefst meenemen. Eindelijk alle tijd om lekker met uw hond te spelen, te wandelen of zwemmen. Het hondvriendelijke Resort Boschmolenplas biedt u dé perfecte vakantiewoningen waar u kunt verblijven samen met uw hond. In alle vakantiewoningen op het resort zijn honden toegestaan. 

Zowel de tuinvilla’s als de venwoningen op het park zijn erg geschikt voor een vakantie samen met uw hond. Beide woningen zijn vrijstaand en beschikken over een ruime tuin, waardoor uw viervoeter voldoende speelruimte heeft. Ook de andere vakantiewoningen zijn geschikt voor een vakantie met uw hond, deze woningen zijn niet allen vrijstaand maar bieden uw hond voldoende ruimte. Uw hond zal net zo genieten als u, van het ruime, groene vakantieresort en uw comfortabele vakantiewoning met ruime tuin.

Hondenregels op het park

Op Resort Boschmolenplas is uw hond van harte welkom. Voor alle trouwe viervoeters gelden dezelfde regels, het is aan de baas om hier voldoende aandacht aan te besteden. Zo geldt op het park dat alle honden moeten zijn aangelijnd. Op deze manier kunt u, evenals u mede vakantiegangers, van alle plekken op het park samen met uw viervoeter genieten.

Wandelen met de hond

Voor een weekendje weg of een lange vakantie met uw hond, het resort biedt u altijd de juiste vakantiewoning. Vanuit uw vakantiewoning kunt u eenvoudig starten met een mooie wandeling samen met uw hond. In de directe omgeving van het resort bevinden zich een aantal natuurgebieden met prachtige wandelroutes. Zoals de Lange Vlieter en de Beegderheide. De Beegderheide is aan te bevelen wanneer u wilt wandelen met uw hond, het natuurgebied is mooi en overzichtelijk. Dit biedt u de mogelijkheid om uw hond zorgeloos los te laten lopen. De Beegderheide bestaat uit bos, water en heide werkelijk waar een hondenparadijs!

Vakantie in Limburg: genieten voor mens en dier

Het hondvriendelijke vakantieresort Boschmolenplas is dé ideale bestemming voor een vakantie of een weekendje weg met de hond. U bespaart uw trouwe viervoeter een lange en stressvolle reis en speciale inentingen die mogelijk nodig zijn voor een vakantie naar het buitenland. Na hooguit een paar uur in de auto heeft hij er volop de ruimte om zich heerlijk uit te leven in de omliggende natuurgebieden en langs de Maasplassen in Midden-Limburg.

Op vakantie in Limburg met de hond? In een vakantiewoning in Resort Boschmolenplas kan hij gewoon mee op vakantie. Geef bij uw boeking wel even door dat uw hond mee op vakantie gaat. Wilt u meerdere honden meenemen? De tweede hond is altijd even in overleg met de receptie.