Fietsvakantie in Limburg

Bent u klaar voor een fietsvakantie in Limburg? Tijdens uw fietstochten door Midden-Limburg, ontdekt u het afwisselende landschap hier. U fietst langs de oevers van de Maas, door gezellige dorpjes, bos- en heidegebied en nationale parken. Er is hier zoveel te zien! Resort Boschmolenplas in Heel is de perfecte uitvalsbasis voor een midweek of week fietsen in Limburg. Het resort ligt aan de Maasplassen, heeft ruime vakantiehuizen en u huurt hier eenvoudig een fiets. Waar wacht u nog op? Uw fietsvakantie in Limburg start hier.

Waarom Resort Boschmolenplas?

  • Ruime vakantiehuizen
  • Fietsverhuur op het resort
  • Mooie fietsroutes
  • Aan de Maasplassen
 

 
 

Geniet van een heerlijke fietsvakantie in Limburg

Midden-Limburg heeft eindeloos veel fietsmogelijkheden. U vindt hier geen steile heuvels, zoals in het zuiden van Limburg, hoogstens een glooiend landschap. Dit maakt het gebied uitermate geschikt om uitgebreide fietstochten te maken. Er is zoveel te ontdekken tijdens een fietsvakantie in Limburg! Fiets bijvoorbeeld de ‘Limburgse Maasstadjesroute’, een route van ca. 40 kilometer die u langs de oevers van de Maasplassen en gezellige dorpjes leidt. Of kies een fietsroute door Nationaal Park De Meinweg, het grensgebied met Duitsland, of door Nationaal Park Het Leudal met molens en kastelen. Ieder dag een andere fietsroute door Limburg, het kan!

Tijdens een week of midweek fietsen in Limburg komt u niet alleen langs de mooiste plekken in de natuur. Er is natuurlijk ook genoeg gelegenheid om een terrasje te pakken of een winkeltje te bezoeken in de gezellige dorpjes onderweg en hier even op te laden voor uw volgende etappe.

Vraag bij de receptie van Resort Boschmolenplas naar de mooiste fietsroutes voor uw fietsvakantie in Limburg en huur hier ook direct uw fiets of e-bike

Overnachten tijdens een fietsvakantie in Limburg

Na een dag fietsen in Limburg, komt u heerlijk ‘thuis’ in uw vakantiehuis op Resort Boschmolenplas. Op dit resort aan de Maasplassen vindt u ruime 2- tot 6-persoonsvakantiehuizen die van alle gemakken voorzien zijn. En of u met z’n tweeën, met familie of met vrienden op fietsvakantie in Limburg gaat, op dit resort vindt u zeker een passende accommodatie.

Op het resort ontbreekt het niet aan faciliteiten. Tijdens een week fietsen in Limburg komt u op het resort weer lekker op adem. Bij lekker weer is het heerlijk vertoeven aan het privéstrandje op het resort. En na een lange fietstocht door Limburg, geniet u van een uitgebreid diner in het sfeervolle restaurant met terras.

Heeft u naast fietsen nog niet genoeg beweging gehad? U vindt bij ons ook een jeu de boulesbaan, een tafeltennistafel, twee outdoor tennisbanen, een sportveld en een parcours van buiten fitnesstoestellen. Kortom: Resort Boschmolenplas is de perfecte plek om te overnachten tijdens uw fietsvakantie in Limburg. Opgeladen begint u weer aan een nieuwe fietsdag.

🚲 Waarom een fietsvakantie in Limburg?

Het afwisselende landschap in Midden-Limburg is perfect voor een fietsvakantie in Limburg. U fietst hier langs de oevers van de Maasplassen, komt door gezellige dorpjes of fietst door de ongerepte natuur van Nationale Parken.

🚵‍♂️ Is het niet te heuvelachtig om te fietsen in Limburg?

Nee, zeker niet. In Zuid-Limburg misschien wel, maar Midden-Limburg biedt juist de ideale fietsomstandigheden: vlakke en af en toe licht glooiende fietspaden door een afwisselend landschap. Geschikt dus voor iedere fietser!

🛌 Waar kan ik overnachten tijdens een fietsvakantie in Limburg? 

Overnacht tijdens uw fietsvakantie in Limburg op Resort Boschmolenplas in Heel. Dit resort met ruime vakantiehuizen en uitgebreide faciliteiten is het ideale startpunt van veel fietsroutes in Midden-Lumburg.

🚴 Waar kan ik een fiets huren voor mijn fietsvakantie in Limburg?

Fietsen huren doet u eenvoudig bij de receptie van Resort Boschmolenplas. Dat is makkelijk, want zo hoeft u uw eigen fiets niet mee te nemen. Gewone fietsen, kinderfietsen of e-bikes: u huurt ze op ons resort voor de perfecte fietsvakantie in Limburg. U vindt bij de receptie ook de mooiste fietsroutes.

🗓️ Hoeveel dagen duurt een fietsvakantie ongeveer?

Hoe lang u op fietsvakantie gaat is helemaal aan u. Met een midweek fietsen in Limburg ziet u al heel veel van de omgeving. Midden-Limburg heeft een zeer gevarieerd aanbod aan fietsroutes. U kunt hier dus ook gemakkelijk een week fietsen in Limburg en toch iedere dag een andere route fietsen! Of wissel het fietsen af met andere activiteiten in de omgeving van Resort Boschmolenplas.