Resort Boschmolenplas | vakantiehuizen aan de Maasplassen

Limburg

Vakantie in Limburg: onbegrensd genieten

Er echt even helemaal uit zonder ver te hoeven reizen? Dan is een vakantie in Limburg een echte aanrader. Een vakantie in de zuidelijkste provincie staat garant voor een veelzijdige en bijzondere ervaring. Limburg voelt als een verblijf in het buitenland.

Vakantie in Limburg: dat is genieten van het Bourgondische leven: de Limburgse vlaai, gastvrijheid en liefde voor het goede leven. En van een verrassende rijkdom aan natuur en cultuur. Met historische steden en dorpen, bijzondere natuurgebieden, de Maas en de Maasplassen. Limburg staat garant voor een rijke en afwisselende vakantiebeleving.

Resort Boschmolenplas: Centraal gelegen in Limburg

Het dorp Heel is centraal gelegen in de provincie en de ideale uitvalsbasis voor een afwisselende vakantie in Limburg. Vanwege de ligging in het midden van Limburg nabij Roermond, bent u ook zo in het Zuiden of Noorden van Limburg. Voor een dagtocht naar Maastricht of Weert bijvoorbeeld. In Limburg bent u bovendien nooit ver van Duitsland en België, zodat u eenvoudig een uitstapje maakt naar de buurlanden. Vakantie in Limburg is onbegrensd genieten!

Op vakantie in een vakantiehuis in Limburg

Dichtbij bij uw vakantieadres vindt u uitgestrekte natuurgebieden voor eindeloze wandel- en fietstochten, en de Midden-Limburgse Maasplassen voor recreatie of sportieve activiteiten op en aan het water. Bent u een liefhebber van cultuur? Dan vindt u op vakantie in Limburg unieke mogelijkheden om te genieten van musea, indrukwekkende monumenten en natuurlijk de traditionele Limburgse keuken. Winkelen kan in het nabijgelegen Designer Outlet Roermond of de winkelsteden Maastricht, Düsseldorf of Hasselt.  

Op Resort Boschmolenplas heeft u de keuze uit verschillende typen vakantiehuizen, waaronder een venwoning of havenwoning. Uw eigen vakantiehuis in Limburg is de perfecte plek om een heerlijke vakantie te beleven!

 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten